Jennifer Lopez offers up an eyeful while wearing VERY tight leggings and crop top in Miami
Divertisment

Jennifer Lopez, imaginea perfecțiunii în costum de baie la 51 de ani. Cât de bine arată diva latino

Mulți spun că Jennifer Lopez a descoperit elixirul tinereții :) Diva latino refuză să îmbătrânească și la 51 de ani arată la fel, poate chiar mai bine, ca la 30. Artista a postat o imagine pe pagina sa de Instagram, iar fanii au recompensat-o cu 1.7 milioane de like-uri în 12 ore.

Așezată pe un prospop pe nisip, la malul mării, J Lo se uită visătoare în zare și le mărturisește fanilor că încearcă să profite cât poate de mult de ultimele zile de vară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Diva latino are un antrenor personal, care se ocupa de corpul ei super fit. “Sunt sută la sută sigura că sportul contribuie în mare măsură la fericirea mea”, a spus diva latino care la 51 de ani se mândrește cu un abdomen cu pătratele și cu cel mai bombat posterior din showbiz.

“Chiar sunt de părere că dacă te îngrijești și te menții sănătos, poți să ai grijă mai bine de cei pe care îi iubești. Pentru mine să fac sport este o prioritate”, spune J Lo.

 

Sursa foto: Profimedia

Despre Jennifer Lopez se știe că are o dietă “curată”, bazată pe proteine și nutrienți de calitate, fară cafea și mâncăruri procesate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri