*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez waits on line at GUCCI like everyone else but manages to get a pass and cut after a few minutes!
Divertisment

Jennifer Lopez, într-o pereche de blugi de 2550 de euro. Cum arată pantalonii extravaganți ai vedetei

Jennifer Lopez este apreciată adesea pentru alegerile ei vestimentare, însă nu întotdeauna acestea sunt pe gustul criticlor sau chiar al fanilor. Artista poate arăta la fel de bine într-o ținută fabuloasă de gală sau într-o pereche de colanți și un tricou banal.

Însă outfitul în care a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături alături de fiica sa nu prea a fost pe gustul nimănui.

VEZI SI:  Loredana, poza rară alături de fiica sa. Cât de frumoasă este Elena, la 22 de ani

VEZI SI: Vacanțe exotice 2021. Unde poți merge la plajă la început de an - Zanzibar si Maldive, noile destinații preferate ale românilor

Până și J Lo face alegeri vestimentare greșite, așa cum s-a întâmplat zilele trecute, dacă e să ne luăm după reacția fanilor de pe rețelele de socializare. Cântăreața a fost surprinsă la shopping alături de fiica sa, Emme, într-un oufit casual, însă care nu o avantajează prea tare. Aceasta a îmbrăcat o pereche de jeanși marca Tom Ford, peticiți și foarte largi, care costă 2550 de euro.

Jennifer Lopez și-a completat ținuta cu un tricou simplu gri și o geantă neagra lăcuită. Cu părul prins într-un coc în vârful capului și cu tipul de cercei preferați – rotunzi și supradimensionați, J Lo nu i-a putut păcăli pe paparazzi, nici măcar cu masca pe față.

Etichete: jennifer lopez , blugi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?