jennifer lopez
Divertisment

Jennifer Lopez a afisat intotdeauna coafuri sexy. Indiferent de tunsoarea pe care a ales-o, artista a optat mereu pentru suvite cu efect iluminator.

J. Lo isi sfideaza din nou varsta. A purtat o rochie cu decolteu ametitor care a fascinat pe toata lumea

Jennifer Lopez reuseste, la fiecare aparitie, sa surprinda cu ceva nou. In cea mai recenta, vedeta si-a sfidat varsta cu multa usurinta pasind pe covorul rosu de la Premiile Asociatiei Criticilor din Los Angeles intr-o tinuta spectaculoasa.

Cantareata de 50 de ani a imbracat o rochie lunga, vaporoasa, cu un decolteu generos, care se termina in jurul taliei, pusa in evidenta cu ajutorul unei curele. Tinuta in nuanta baby blue, cu manecile bufante, a fost completata de un machiaj strident al ochilor, cu accente albastre, si o coafura lejera.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Prin alegerea accesoriilor sclipitoare, J.Lo. s-a asigurat ca toate privirile sunt indreptate catre ea la faimoasa gala, unde a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?