jennifer lopez
Divertisment

Jenniffer Lopez

Jennifer Lopez le închide gura celor care au criticat-o că are celulită. Apariție de senzație în costum de baie

Jennifer Lopez este… omniprezenta în ultima perioadă! Este super activă pe Instagram, dă interviuri, iese în calea paparazzilor, lansează clipuri noi, pozează goală… și toate astea pentru a-și promova noua gamă de cosmetice de curând lansată cu mare tam tam.
Artista vrea să profite de faptul că la 51 de ani arată fabulos și astfel le “vinde” și altor femei secretul tinereții sale veșnice.

J Lo a lansat de curând o gamă de cosmetice, cu produse de beauty și antiageing, care se anunță a fi un real succes. Vedeta o promovează intens și probabil că produsele se vor vinde ca pâinea caldă. Ca să dovedească eficiența produselor sale, aceasta s-a filmat fără machiaj, după ce a folosit o mască, și i-a impresionat pe fani cu tenul ei impecabil.

VEZI SI: Instagram versus realitate. Cum arată divele de la Hollywood în costum de baie, fără Photoshop

Jennifer Lopez, val de imagini sexy

În ultima perioadă cântăreața s-a expus mai mult ca niciodată. A pozat goală pentru a-și promova cosmeticele și a apărut la fel și în cel mai nou clip, In the Morning. Mai mult, poze cu ea la plajă au împânzit internetul.

 

Dua Lipa, pictorial incendiar la început de an: cum arată outfitul bizar cu decupaje îndrăznețe

În unele imagini surprinse de paparazzi, vedeta pare că s-ar confrunta și ea cu neplăcuta celulită… însă nici unghiul sau lumina în care a fost pozată nu o avantajează.

În cele mai noi ipostaze însă făcute publice de paparazzi, diva latino arată excepțional. Fanii i-au putut admira abdomenul super lucrat la sala de fitness.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri