Are 52 de ani, dar arată ca o puștoaică. Jennifer Lopez, imaginile care a împărțit fanii în două tabere: ”Nu te recunosc!”
Divertisment

Are 52 de ani, dar arată ca o puștoaică. Jennifer Lopez, imaginile care a împărțit fanii în două tabere: ”Nu te recunosc!” / Getty Images

Jennifer Lopez, o nouă apariție fără pic de machiaj. Artista are 52 de ani, dar arată ca o puștoaică

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Jennifer Lopez. Artista are 52 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat și, mai mult de atât, ea se simte atât de bine în pielea ei, încât nu se teme să se filmeze nemachiată.

Înainte de a merge la un magazin de produse cosmetice din Beverly Hills, artista a făcut public un videoclip în care le-a arătat fanilor cum își îngrijește tenul.

Citește și: Jennifer Lopez nu e deloc timidă pe scenă! Îmbrăcată într-un body minuscul, diva de 52 de ani a făcut cele mai energice mișcări de dans

Cu părul prins în vârful capului și îmbrăcată într-un halat alb, Jennifer Lopez s-a filmat în timp ce își îngrijea pielea. La scurt timp, în cadrul aceluiași clip, aceasta apare machiată și aranjată, pregătită de evenimentul din Beverly Hills, unde a întâlnit mai mulți specialiști în arta machiajului.

Jennifer Lopez, înainte și după make-up

Cum reușește Jennifer Lopez să se mențină în formă

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

În urmă cu mai mult timp, Jennifer Lopez a vorbit despre trucurile ei de frumusețe. Astfel, pentru a avea mereu un ten impecabil, Lopez spune ca are o rutină obișnuită de frumusețe. "Merg pe principiul less is more. Singurul lucru la care țin cu adevarat este produsul cu care mă demachiez, pe care il iau de la dermatologul meu. Mereu ma spăl pe față dupa un antrenament la sală. Asta mă ajută să-mi păstrez porii curați și pielea sănătoasă. Apoi mă hidratez și aplic crema cu protecție solară. Dacă ies în oras, mă machiez puțin. Dacă rămân acasă, folosesc puțină cremă de ochi", povestea diva în urmă cu ceva vreme. De când și-a scos propria linie de cosmetice și produse de îngrijire, Jennifer este și mai grijulie la acest capitol.

Totodată, în urmă cu ceva ani, J.Lo dezvăluia că nu fumează, nu bea și nu consumă cofeină, ceea ce contribuie la menținerea elasticității și a fermității pielii ei. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri