Jennifer Lopez Out And About With Daughter Emme Muniz
Divertisment

Jennifer Lopez și fiica ei, Emme. Profimedia

Jennifer Lopez se consideră vinovată din cauză că gemenii ei sunt judecați de oameni care nici măcar nu îi cunosc: Eu le-am făcut asta

Jennifer Lopez se consideră „vinovată” din cauză că gemenii ei adolescenți „sunt judecați de oameni care nici măcar nu îi cunosc”. „Eu le-am făcut asta”, a mărturisit JLo într-un nou interviu, în care a vorbit despre impactul negativ pe care faima ei l-a avut și îl are asupra copiilor săi, Max și Emme.

Artista pop în vârstă de 53 de ani, în prezent aflată la cea de-a patra căsnicie, de data aceasta cu Ben Affleck, are doi copii cu fostul soț Marc Anthony.

Ea a remarcat că „a fi copilul unor părinți celebri nu este ceva ce mulți oameni pot înțelege și mă simt vinovată, pentru că ei nu au ales asta”.

Vorbind cu Audacy, starul din „Selena” a dezvăluit: „Nu am discutat cu ei mult despre acest subiect, dar tocmai am început și mi-au mărturisit cum îi tratează oamenii”.

JLo, care anul trecut a prezentat-o pe Emme (de 15 ani), pe scenă, cu pronumele „them”, o abordare neutră din punct de vedere al genului, a recunoscut cât de dificil este să-și vadă copiii „judecați” de străini.

Celebritatea mea este în prim-plan, în mintea oamenilor, chiar și atunci când îmi întâlnesc copiii adolescenți, a explicat ea.

„Când ei apar undeva, la asta se gândește lumea, nu-i vede așa cum sunt, niște copii. Și cred că asta trebuie să fie un lucru foarte greu pentru ei, așa că mi-ar fi plăcut să-i fi putut proteja mereu de aceste situații. Pentru Max și Emme, să fie judecați de oameni care nici măcar nu îi cunosc, este foarte dificil, le este greu să fie ei înșiși. Ei știu că adesea camerele de filmat îi urmăresc, fapt complicat de gestionat. Mulți chiar nu înțeleg. Gândesc: Bine, deci ești celebră, atunci și copiii tăi sunt, bla, bla, bla.”

Jennifer a continuat: „Eu le-am făcut asta. Și apare această vinovăție a mamelor, în legătură cu ceea ce facem, cu ceea ce am adus în viața lor.”

În același interviu, Lopez a declarat: „Nu sunt o mamă tradițională. Nu sunt, știi, o mamă care stă acasă. Sunt o mamă singură. Sunt o mamă care lucrează. Sunt mai mult de atât, într-un fel, sunt o mamă faimoasă, ceea ce este un lucru ciudat pentru copii.”

Vedeta din „Gigli” își promovează zilele acestea noul film, „The Mother”, un thriller de acțiune.

Etichete: jennifer lopez

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri