Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck / Getty Images

Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial. Cum s-a asigurat actrița că va păstra aprinsă flacăra iubirii

A trecut mai bine de un an de zile de când Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să-și mai acorde o șansă, iar de curând s-au logodit. Aceștia au luat această decizie la aproape 20 de ani de când și-au anulat nunta, însă lucrurile par să funcționeze mai bine ca niciodată între ei.

După ani de zile în care au fost căsătoriți cu alte persoane, au avut copii, Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să fie din nou împreună. Mai mult de atât, cei doi s-au logodit de curând, iar acum au ieșit la iveală detalii neștiute despre contractul prenupțial pe care l-au semnat înainte de a se logodi.

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

Potrivit Marca, Jennifer Lopez și-a dorit să fie sigură că îi va păstra interesul logodnicului ei, motiv pentru care și-a dorit să treacă în contractul prenupțial o cerere inedită. Mai exact, actorul este obligat să întrețină relații intime cu artista de cel puțin patru ori pe săptămână.

Aceast detaliu din contractul prenupțial a ieșit la iveală de curând și a stârnit numeroase comentarii în rândul fanilor. Dacă unii dintre ei au considerat dorința lui Jennifer Lopez drept exagerată, alții au susținut că este ceva normal și că arista și-ar fi dorit doar să se asigure că va păstra aprinsă flacăra iubirii.

Citește și: Jennifer Lopez a renăscut după logodna cu Ben Affleck. Artista, electrizantă la 52 de ani, într-o rochie cu șliț adânc

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit la începutul lunii aprilie 

Jennifer Lopez însăşi a anunţat logodna într-un scurt videoclip. În cadrul acestuia, vedeta priveşte cu dragoste, luptându-se cu lacrimile de bucurie, un inel impresionant cu diamante verzi şi spune: „Eşti perfect”. Zvonurile despre logodnă apăruseră deja după ce Lopez a fost văzută la plimbare cu un inel uriaş pe deget.

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

Ben şi Jennifer Lopez s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărţit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care creat portretul „Bennifer” pentru a-i descrie împreună. Jen a continuat să se întâlnească şi, în cele din urmă, să se căsătorească cu cântăreţul Marc Anthony, cu care a primit gemenii Emme şi Maximilian – acum în vârstă de 14 ani.

Jennifer Lopez şi Marc, în vârstă de 53 de ani, s-au despărţit în 2014 – iar din 2017, JLo a continuat să aibă o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez, 46 de ani, un simbol al baseballului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri