Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în Milano
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în Milano / Profimedia Images

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în ipostaze romantice în luna de miere. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată

Jennifer Lopez și Ben Affleck continuă să fie în centrul atenției. După nunta grandioasă pe care au avut-o în Georgia, la finalul săptămânii trecute, cei doi au plecat într-o nouă lună de miere, în Italia, unde au cucerit, evident, privirile celor din jur.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în vârstă de 53 de ani, respectiv 50 de ani, par să se bucure din plin de fiecare moment petrecut împreună. Astfel, după ce s-au căsătorit în secret în Las Vegas și au plecat în luna de miere în Paris, Franța, acum, după nunta grandioasă din Georgia, ei au ales să se relaxeze în Italia.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în Milano

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși pentru prima oară în public după nunta fastuoasă. Actorii au purtat o discuție aprinsă în timp ce se aflau în nordul Italiei

De curând, aceștia au fost surprinși la cumpărături prin Milano, Italia și au impresionat total, întrucât aceștia au părut doi îndrăgostiți.

Dacă artista a ales să poarte niște pantaloni evazați, pe care i-a asortat cu un top scurt, ce i-a lăsat la vedere abdomenul și cu o pălărie cu boruri largi, Ben Affleck a purtat o pereche de jeanși, pe care i-a asortat cu un tricou și cu o cămașă albastră.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în Milano

Evident, cei doi s-au ținut de mână și au zâmbit în fața camerelor. Totodată, sursă a declarat pentru People că „cei doi erau foarte atenți unul cu altul, nu aveau ochi pentru altcineva”.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă spectaculoasă. S-au căsătorit și în fața celor dragi. Primele imagini cu JLo în rochia de mireasă

Ben Affleck a avut un discurs emoționant la nuntă

Potrivit unei surse citate de Mirror, în timpul discursului ținut la nuntă, Ben Affleck a atins un subiect sensibil, și anume motivul pentru care el și Jennifer Lopez s-au despărțit în 2004.

Potrivit sursei citate, actorul în vârstă de 50 de ani a spus că ei n-au ajuns să se căsătorească în 2004, pentru că viața a avut alte planuri pentru ei și trebuiau să aibă acei copii.

Citește și: În luna de miere a făcut parada modei, înapoi acasă se îmbracă în trening. Jennifer Lopez, surprinsă de paparazzi îngândurată și tristă

După ce s-a despărțit de Jennifer Lopez, Ben Affleck s-a cuplat cu Jennifer Garner, care i-a dăruit trei copii, Violet, născută în 2005, Seraphina, în 2009 și Samuel, în 2012. La rândul ei, Jennifer Lopez a devenit mamă în 2008, avându-i pe gemenii Emme și Max.

”Ben a avut un discurs emoționant, în care a vorbit despre dragostea pe care le-o poartă lui Jennifer Lopez și copiilor și a susținut că aceștia sunt o binecuvântare și un cadou pentru care faptul că nu s-au căsătorit în 2004. Sunt motivul că totul se întâmplă cu un motiv.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri