jennifer lopez si ben affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret. / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit la trei luni de când s-au logodit a doua oară. Au luat prin surprindere pe toată lumea

Vestea serii vine de peste Ocean! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret, în Las Vegas, la trei luni de când s-au logodit a doua oară. Cei doi au mai fost aproape de marele pas în urmă cu 18 ani, dar atunci relația s-a destrămat chiar în prag de nuntă. Iată că acum, Jen și Ben și-au regăsit drumul unul spre celălalt și au ajuns și la altar.

Vedetele nu au făcut mare tam-tam în legătură cu evenimentul, ci au preferat să țină totul secret. Cei de la TMZ au aflat că J.Lo și Ben și-au luat certificatul de căsătorie în Nevada, în 16 iulie. Și o sursă din apropierea cuplului a confirmat pentru publicația TMZ că cele două staruri sunt soț și soție. 

Citește și: Cum a recucerit-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez, la 18 ani de când au rupt logodna. Tatonările au început cu luni în urmă

Deocamdată, nici cântăreața și nici actorul nu au făcut nicio declarație pe seama ceremoniei secrete care a venit cu o săptămână înainte ca J.Lo să împlinească 53 de ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit în aprilie 2022

În aprilie, Jennifer Lopez a anunţat că a fost cerută de soție de Benn Affleck. A dat vestea într-un scurt videoclip. În cadrul acestuia, vedeta priveşte cu dragoste, luptându-se cu lacrimile de bucurie, un inel impresionant și foarte rar.

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

Prima dară, Ben şi Jennifer Lopez au început o relație în 2002, dar s-au despărţit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care a creat renumele „Bennifer” pentru a-i descrie împreună. Jen și-a văzut mai departe de viață și a ajuns să se căsătorească cu cântăreţul Marc Anthony, cu care îi are pe gemenii Emme şi Maximilian – acum în vârstă de 14 ani.

Jennifer Lopez şi Marc s-au despărţit în 2014, iar din 2017, artista a început  o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez. La scurt timp după separarea de acesta, se întorcea din nou în brațele lui Ben Affleck.

La rândul lui, Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner, alături de care are trei copii. Cei doi au divorțat oficial în 2018. Affleck a avut o relație de câteva luni și cu Ana de Armas.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri