casă Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au găsit casa visurilor. / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au găsit casa visurilor. Cât sunt dispuși să plătească pentru vila cu 9 dormitoare și 13 băi

După aproape doi ani de căutări, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au găsit casa visurilor. Sunt pe cale să plătească aproape 35 de milioane de dolari pentru o vilă superbă într-un cartier exclusivist din Los Angeles. 

Cele două vedete au pus ochii pe un domeniu generos și pe o casă cu 13 băi și n0uă dormitoare, un garaj pentru șase mașini, piscină, bar, bucătărie exterioară și o casă de oaspeți aflată pe aceeași proprietate.

Citește și: Moment tensionat între J.Lo și Ben Affleck la premiile Grammy. S-a aflat ce i-a reproșat diva soțului ei când credea că nu e filmată

Zilele trecute, Ben, Jennifer, gemenii solistei și una dintre fiicele actorului, precum și mama lui Ben au fost pozați în timp ce făceau un tur al vilei care îi bucură pe ocupanți și cu o sală de sport, o pivniță de vinuri și un spa.

Alegerea starurilor în materie de imobiliare a venit după mult timp în care și-au căutat căminul perfect. Au vizitat mai mult de 10 case în cartiere de lux din Los Angeles. În august, Affleck și-a vândut casa cu șapte dormitoare pentru 30 de milioane de dolari, pe care a cumpărat-o în 2018 cu 19,2 milioane. 

Citește și: Lui Jennifer Lopez îi priește viața de femeie căsătorită. E tot mai îndrăgostită de Ben Affleck: "E de vis, e un drăguț”

Ben Affleck și Jennifer Lopez, în centrul unui moment tensionat la premiile Grammy

La premiile Grammy de anul acesta, Jen și Ben au fost protagoniștii unui moment stânjenitor. Când lângă ei s-a așezat Trevor Noah, prezentatorul galei, cântăreața nu și-a dat seama că era filmată și i-a făcut câteva reproșuri lui Ben. Curioșii au descifrat rapid ce i-a spus diva, cu oarecare tensiune în voce, actorului cu care s-a căsătorit acum jumătate de an.

jennifer lopez și ben affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck, schimb de replici la premiile Grammy 2023 / Foto: captură video

Conform celor de la Daily Mail, care au apelat la un specialist care citește pe buze, artista de 53 de ani i-a sugerat lui Ben să depună puțin efort pentru a părea mai dornic să fie la eveniment: "Oprește-te! Încearcă să pari mai prietenos și mai motivat!". Sfaturile sau reproșurile partenerei lui au fost luate ca atare de Ben, care a răspuns simplu: "Aș putea", în timp ce s-a încruntat și și-a aranjat subtil costumul și postura.

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri