jennifer lopez si ben affleck
Divertisment

Jennifer Lopez, Ben Affleck nu-și mai ascund relația / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt „îndrăgostiți nebunește” și se consideră „norocoși pentru a doua șansă”

Jennifer Lopez este foarte fericită și îndrăgostită. Artista își va serba ziua de naștere în 24 iulie, alături de iubitul ei, Ben Affleck. Lopez și Affleck au început să se întâlnească din nou în aprilie, după ce au format un cuplu în perioada 2002-2004. 

O sursă a declarat acum pentru revista People că cei doi îndrăgostiți se simt norocoși pentru că au primit o a doua șansă.

Autoarea hitului „Cambia El Paso” și starul din „Justice League” (48 de ani) reprezintă unul pentru celălalt partenerul/partenera perfect/ă. „Vor să facă tot ce se poate pentru ca această relație să funcționeze. Sunt îndrăgostiți nebunește”.

În plus, pentru că Ben a trecut prin perioade dificile din cauza dependenței de alcool, mulți cred că Jennifer - care nu bea, este pasionată de sport și mănâncă sănătos - reprezintă o influență bună asupra lui, a mai spus sursa respectivă.

În ceea ce îi privește pe copiii artistei, gemenii Max și Emme (13 ani), aceștia au început ușor, ușor să-l cunoască pe interpretul lui „Batman”. „Totul pare să funcționeze perfect.”

Lopez va locui în Los Angeles pentru a fi lângă Ben. Artista a stat în Miami cât a fost logodită cu Alex Rodriguez.

„Emme și Max sunt de acord cu mutarea în L.A.. Vor reveni însă la Miami pentru a petrece timp și cu tatăl lor, cântărețul Marc Anthony”.

Jennifer Lopez are deja o casă în Bel-Air, dar caută una mai aproape de vila lui Ben, în Brentwood.

La rândul său, Ben Affleck are trei copii cu actrița Jennifer Garner: Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, 9 ani.

O altă sursă a declarat pentru E! News: „Sunt amândoi încrezători că totul va merge bine, iar Ben o venerează.”

„A fost să fie și toată lumea în jurul lor consideră că formează perechea perfectă”. „Când Ben a căutat-o după atâția ani, JLo a fost foarte încântată de posibilitatea de a fi din nou împreună cu el. Jennifer a avut mereu o pasiune pentru Ben”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?