*EXCLUSIVE* Ben Affleck and Jennifer Lopez enjoy lunch with their kids in LA!
Divertisment

Ben Affleck, Jennifer Lopez, la plimbare cu copiii lor în Los Angeles. Profimedia

Jennifer Lopez, uimită de cum se descurcă Ben Affleck cu copiii: Este fantastic, cel mai bun tată, atât de implicat. Am lacrimi în ochi

Jennifer Lopez a lăudat abilitățile parentale ale soțului ei, Ben Affleck, în timpul unei apariții, joi, la The View. JLo este absolut încântată de cum actorul din „Air” se poartă cu copiii și a dezvăluit că adesea îl privește cu „lacrimi în ochi” de emoție, subliniind că este un tată fantastic de la care inclusiv ea are atât de multe de învățat. Cei doi actori cresc împreună cinci copii.

Starul pop, în vârstă de 53 de ani, a declarat: „Este un tată uimitor. Am lacrimi în ochi. El este sincer cel mai bun tată pe care l-am văzut vreodată. Este atât de implicat încât uneori mă învață inclusiv pe mine atâtea despre cum să interacționez cu ei”.

Jennifer l-a descris pe Ben drept tipul de tată pe care l-ar vrea orice copil, unul „prezent, iubitor, căruia îi pasă”.

„Este atât de implicat, oricum e un tip strălucit, se pricepe la atâtea lucruri și poți să-ți dai seama numai din faptul că de când i s-au născut copiii, a citit fiecare carte, tot ce se putea învăța despre cum să-ți crești copiii, și este prezent mereu, ce poți cere mai mult, este un tată iubitor, căruia îi pasă, în fiecare zi, așa este el”.

Jennifer și Ben s-au căsătorit anul trecut. Artista din Bronx are doi copii, gemenii de 15 ani Emme și Max, cu fostul ei soț Marc Anthony, în timp ce Affleck are două fete și un băiat: Violet (17 ani), Seraphina (14 ani) și Samuel (11 ani), din căsătoria anterioară cu Jennifer Garner.

Acum, ca mamă de adolescenți, Jennifer a mărturisit că îi este dificil să-i vadă cum încep să se îndepărteze cumva de ea.

„Mă confrunt cu asta acum, cu toții experimentăm asta cu copiii noștri, și atunci realizezi: „Oh, despre asta vorbea X, Y”, a explicat ea.

„Este momentul în care copiii tăi nu vor să vorbească cu tine, vor să stea departe de tine, e necesar, înțeleg la nivel rațional că așa e adolescența, dar inima mea, inima mea!”, a mai spus Lopez.

Jennifer Lopez își promovează zilele acesta cel mai recent film, „The Mother”, care urmează să fie lansat pe 12 mai.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri