Jessica Simpson modelling her own swimsuit line that she has just released for sale and all are priced at under $100
Divertisment

Jessica Simpson. Profimedia

Jessica Simpson, trup de zeiță după ce a slăbit zeci de kilograme. Cântăreața, fabuloasă într-un costum de baie: „Bravo, femeie!”

Jessica Simpson, celebra cântăreață în vârstă de 43 de ani, a slăbit mai bine de 45 de kilograme, motiv pentru care acum nu ratează ocazia de a-și etala silueta perfectă.

După ani la rând în care s-a luptat cu kilogramele în plus, Jessica Simpson este în cea mai bună formă a ei, fapt pentru care alege să poarte ținute care mai de care mai inedite.

Citește și: N-a arătat niciodată mai bine. Jessica Simpson, apariție spectaculoasă în pantaloni scurți din piele și într-o bustieră din dantelă

De curând, artista a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, ce face parte din colecția brandului ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sprijindu-se de un zid, cântăreața privește în zare, iar costumul de baie cu animal print îi subliniază perfect silueta perfectă, dar și picioarele lungi. Evident, pantofi cu tocuri înalte și ochelarii de soare au fost accesoriile care i-au completat look-ul.

Citește și: Jessica Simpson, mândră de transformarea fizică, selfie într-un costum de baie verde neon. Până nu demult nu credea că va mai arăta așa

Ce picioare ai. Bravo, femeie!”, „Arăți atât de bine!”, „Ce putere pe femeile care se reinventează. Bravo!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali, în timp ce unii nu au ratat ocazia să o critice: „Ce se va întâmpla cu ea când va fi prea bătrână să mai posteze astfel de poze?”, „Și eu aș arăta așa dacă aș avea banii ei”.

Cum a reușit Jessica Simpson să slăbească 45 de kilograme

După cea de-a treia sarcină, Jessica Simpson a slăbit drastic, iar ce a ajutat-o să topească kilogramele în plus a fost schimbarea planului alimentar, după cum mărturisea ea în cadrul unui interviu.

Citește și: Jessica Simpson, la momentul adevărului. E de nerecunoscut într-o poză de acum patru ani, când se lupta cu dependența de alcool

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri