jim carrey renee zellweger
Divertisment

Jim Carrey: "A fost iubirea vieții mele". Actrița pe care starul nu o poate uita

În vârstă de 58 de ani, Jim Carrey a recunoscut că o câștigătoare de Oscar a fost „cu adevărat specială pentru el”. Dezvăluirea a fost făcută în timpul unui interviu cu Howard Stern pe Sirius XM.

Jim Carrey a recunoscut, la peste două decenii de la relația pe care au avut-o, că fosta sa iubită, Renee Zellweger, a fost „dragostea vieții lui”.

Jim și Renee au format un cuplu în timpul filmărilor pentru "Me, Myself & Irene" și s-au despărțit în 2000. În biografia sa, Amintiri și dezinformare, comediantul a detaliat legătura lor.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Prezentatorul Howard Stern s-a declarat uimit de revelația comediantului.

„Este adevărat. A fost specială pentru mine, foarte specială. Cred că încă este minunată.”

În timpul interviului, Carrey a vorbit și despre relația lui cu cântăreața Linda Ronstadt. Ei au format un cuplu cu câțiva ani înainte ca numele actorului să devină cunoscut la Hollywood, iar mulți i-au criticat din cauza diferenței de vârstă de 11 ani.

„Apreciez oamenii care au trecut prin viața mea pentru binele pe care mi l-au făcut și tocmai de aceea (Ronstadt) are un loc special în carte... Mulți spuneau că am fost doar o jucărie sau o aventură, dar ea m-a tratat cu un respect incredibil,” a povestit Carrey.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri