WWE SummerSlam 2015
Divertisment

Photo by JP Yim/Getty Images

John Cena s-a însurat în secret! Cine este femeia care l-a ajutat să o uite pe Nikki Bella

John Cena, celebrul luptător de wresling, s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Shay Shariatzadeh, cu care are o relație de anul trecut.

John Cena, în vârstă de 43 de ani, a început să iasă cu Shay Shariatzadeh în 2019, la scurt timp după ce s-a despărțit de Nikki Bella.

Potrivit TMZ, cei doi s-au căsătorit în secret, la începutul lunii octombrie, în cadrul unei ceremonii restrânse, ce a avut loc în Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii.

Premiere Of Universal Pictures' "Dolittle" - Arrivals
WESTWOOD, CALIFORNIA - JANUARY 11: Shay Shariatzadeh and John Cena attend the premiere of Universal Pictures' "Dolittle" at Regency Village Theatre on January 11, 2020 in Westwood, California. (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

John Cena a fost însurat cu Elizabeth Huberdeau din iulie 2009 până în mai 2012, iar divorțul lor s-a pronunțat în luna iulie. Ulterior, el a început o relație cu Nikki Bella. În 2017, el a cerut-o în căsătorie, însă cu doar două săptămâni înainte de nuntă, ea l-a părăsit. Motivul? Cei doi nu aveau aceeași viziune pentru un viitor împreună.

Citește și: ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE SHARON STONE A POZAT ÎN PLAYBOY, LA ÎNCEPUTUL ANILOR '90

”Nikki a visat mereu să aibă o familie, iar John nu își dorea copii, așa că aceasta a fost cauza despărțirii lor. Amândoi sunt dedicați carierelor lor, dar Nikki își dorește mai mult.”, a declara atunci o sursă apropiată cuplului, pentru ET.

Proaspăta soție a lui John Cena a fost născută în Iran, dar a fost crescută în Canada. Aceasta lucrează ca product manager al unei companii de tehnologie dn Vancouver.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri