Jojo și Paul Ipate/ Foto: Facebook
Divertisment

Jojo și Paul Ipate/ Foto: Facebook

Jojo, detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate. De ce au făcut cununia civilă în Italia și care este povestea din spatele rochiilor

Jojo și Paul Ipate s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Actrița a fost cucerită încă de la prima întâlnire de cel care i-a devenit cel de-al doilea soț, iar într-un interviu oferit recent, vedeta a mărturisit că și-a dat seama din prima clipă că Ipate este „omul ei”. 

Cei doi s-au căsătorit la începutul lunii august, după o relație de nouă ani, în Puglia, Italia. Locația nu a fost aleasă la întâmplare, pentru că aceștia au vizitat-o și în trecut și s-au îndrăgostit pe loc de peisajul desprins parcă din basme. 

Citește și: Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios în România, după cununia civilă din Italia. Mireasa a avut cinci rochii la cele două nunți

„Ne-am îndrăgostit de Italia și, în mod special, de zona Puglia acum un an când am fost acolo. Așadar, când am decis să ne căsătorim, am ales să o facem în acest loc care pentru noi este cel mai romantic. Pasta, vino e amore! – asta e Puglia pentru noi. A fost dragoste la prima vedere, mai ales că în prima călătorie am luat cina într-o masserie, la recomandarea unui prieten bun, Simone. Așa că am ales să facem petrecerea și să organizăm ceremonia într-o masserie superbă, Tenuta Odegitria, pe care am găsit-o prin organizatoarea nunții noastre.”, a declarat Jojo pentru viva.ro.

Jojo și Paul Ipate/ Foto: Facebook
Jojo și Paul Ipate/ Foto: Facebook

Jojo și Paul au ales să aibă două perechi de nași. „Nașii noștri sunt patru: Silviu și Maria Dan și Alex și Claudia Baicu. Silviu și Claudia sunt ca frații noștri, sunt verișorii de gradul întâi, alături de care am copilărit în familie. Silviu este vărul meu, iar Claudia vara lui Paul. Așa că, alegerea a fost firească și din suflet. Ne-au fost alături părinții, unchii, mătușile și alți veri. Practic, cam toată familia. Asta ne-am dorit: un eveniment de vis în familie, alături de oamenii care ne-au crescut, cu care am crescut, care ne iubesc necondiționat și care ne-au fost și ne vor fi mereu alături.”

După cununia civilă în Italia, cea religioasă a avut loc în România. Petrecerea s-a ținut într-un loc special, aproape de pădurea Snagov, într-un hambar transformat în sală de evenimente, cu o grădină imensă în care invitații s-au relaxat și au petrecut în cinstea Cătălinei și a lui Paul.

Citește și: Jojo și Paul Ipate, nuntă de vis în Italia: "Te iubesc până la cer și după". Și mirii, și invitații s-au îmbrăcat în alb

Cât despre povestea din spatele rochiilor de mireasă, Jojo a susținut că acestea au fost gândite în cel mai mic detaliu. Actrița a purtat în total cinci rochii, trei la cununia civilă și două la cea religioasă. 

„Prietena mea de ani de zile, Cristina State, designerul La mode Toujours, mi-a gândit rochiile în cele mai mici detalii. Trebuiau să fie diferite, dar să se potrivească între ele și cu locul ales. Eli Adam, stilistul meu, ne-a ajutat să ne hotărâm. Erau atât de multe rochii frumoase încât după câteva probe tot nu eram hotărâte. Apoi, ușor, ușor, am ajuns la cea mai bună concluzie. Am avut o rochie sirenă din dantelă, brodată integral manual, cu cristale preziosa și paiete minuscule, una retro din mătase duchesse și una sirenă la final, cu o broderie pe spate ca un vis frumos. Toate materialele au fost prețioase și pur și simplu le ador! Nu mă vedeam purtând altceva”, a spus Jojo. 

Etichete: nunta , italia , jojo , rochii , paul ipate

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri