Justin Timberlake și Cameron Diaz
Divertisment

Justin Timberlake și Cameron Diaz/ Profimedia Images

Justin Timberlake i-a fost infidel actriței Cameron Diaz. Un fost model a rupt tăcerea după aproape 20 de ani: „Nu a vrut să pară slab”

Justin Timberlake a înșelat-o pe Cameron Diaz cu un model, fost iepuraș Playboy, care a rupt tăcerea abia acum, după aproape două decenii.

Zoe Gregory, care s-a mutat în vila lui Hugh Hefner în 2001, susține că a avut o aventură cu celebrul cântăreț după ce acesta a participat la o petrecere dată la vila Playboy.

Citește și: Britney Spears dezvăluie că Justin Timberlake a înșelat-o cu „o altă vedetă”, în perioada în care au avut o relație

Zoe susține că a avut o aventură cu Justin Timberlake

Într-un interviu exclusiv pentru Daily Mail, modelul britanic în vârstă de 49 de ani acum a mărturisit că Timberlake i-a refuzat avansurile inițial, spunându-i că se întâlnește cu vedeta din „Îngerii lui Charlie”.

Justin Timberlake și Cameron Diaz.jpg

Atunci când Gregory i-a spus că iubita lui nu e cu el în acel moment, el a fost de acord să renunțe la pantaloni și să intre în piscina lui Hugh Hefner. Astfel, lucrurile au evoluat rapid între ei.

„Nu a vrut să pară slab. Amândoi am intrat în piscină și am renunțat la haine, am ajuns să facem nebunii”, a spus ea, adăugând: „Nu am făcut dragoste, dar ne-am sărutat și ne-am mângâiat”.

Citește și: Top 6 cele mai surprinzătoare acorduri prenupțiale ale vedetelor. Clauzele bizare din contractele semnate înainte de căsătorie

Timberlake, în vârstă de 43 de ani și Cameron Diaz au format un cuplu între anii 2003-2006.

Britney Spears a dezvăluit că Justin Timberlake a sfătuit-o să facă avort

Anul trecut, într-un fragment din autobiografia ei, Spears a scris că a rămas însărcinată, purtând copilul lui Justin Timberlake, însă ulterior a făcut avort la îndemnul artistului. Britney Spears şi Justin Timberlake au format un cuplu în perioada 1999 - 2002.

"A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie", a scris ea despre sarcină. "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată", a mai dezvăluit ea. "Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată".

"Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea", a notat ea despre avort.

Justin Timberlake este căsătorit de 11 ani cu Jessica Biel

În luna octombrie 2023, Justin și Jessica au sărbătorit 11 ani de căsnicie. S-au căsătorit în Italia, pe 19 octombrie 2012. Nunta a venit la mai bine de cinci ani de când și-au făcut publică relația, iar aceștia au împreună doi băieți -  Silas (8 ani) și Phineas (3 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?