Kanye West and Julia Fox share a kiss as they leave dinner
Divertisment

Kanye West și Julia Fox. Profimedia

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit. Gestul neașteptat făcut de actrița din „Uncut Gems”, după ce a șters toate pozele cu rapperul

S-a terminat totul pentru Kanye West și Julia Fox, notează Daily Mail. Actrița a fost fotografiată singură în aerorportul LAX, după ce a apreciat o postare de pe Instagram a fostei soții a rapperului american, Kim Kardashian, și a șters toate fotografiile cu acesta. Julia Fox ar fi fost surprinsă cu lacrimi în ochi, la ieșirea din aeroport, mai notează tabloidul britanic.

Vedeta din „Uncut Gems”, în vârstă de 32 de ani, a încercat să-și ascundă starea emoțională în spatele măștii.

Se pare că totul a luat sfârșit după ce Kanye, în vârstă de 44 de ani, a distribuit o mulțime de postări pe Instagram în care a declarat că „mi-aș dori ca soția mea să fie cu mine” și a spus că vrea să fie din nou împreună cu familia sa. 

Julia a trimis un semnal clar duminică, apreciind o postare a lui Kim. Aceasta din urmă se ceartă în mod public cu fostul ei soț de săptămâni întregi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Julia și-a petrecut weekendul cu fiul ei, Valentino, în vârstă de 13 luni, postând imagini pe Instagram și scriind: „Sunt cea mai norocoasă mamă”.

Julia și Kanye erau împreună din ajunul Anului Nou.

Mai multe surse declarau recent pentru E! News că Julia „nu are energia necesară” să pună mai mult de atât într-o relație cu rapperul. „Julia este în primul rând mamă, iar obligațiile ei familiale și profesionale sunt la New York. I-a spus că vrea ca ea să vină în Los Angeles, dar Julia nu a putut să accepte asta”.

O a doua sursă a declarat: „Când ea nu este prin preajmă, el revine la vechile sale obiceiuri, cu izbucniri pe rețelele de socializare și răbufniri publice”.

O altă persoană apropiată cercurilor acestora a declarat pentru Page Six că Julia și Kanye sunt într-o „relație deschisă”, deoarece el a fost văzut întâlnindu-se și cu alte femei, cel mai recent cu Chaney Jones. „Legătura lor depășește normele tipice”, a declarat un apropiat al lui Fox. „Nu există gelozie sau vibrații proaste”.

 

Etichete: kanye west , julia fox

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri