Kate Bosworth
Divertisment

Frumoasa Kate Bosworth, pe plajă/ Foto: Profimedia

Kate Bosworth, poze superbe pe plajă, în costum de baie. Actrița de 40 de ani, chip angelic, trup tonifiat, apariție solară

Frumoasa Kate Bosworth este protagonista campaniei unei colecții de costume de baie multicolore. Unul dintre cele mai iconice roluri ale actriței de 40 de ani este cel din "Blue Crush", care o arăta în ipostaze asemănătoare.

În filmul din 2002, blonda și două prietene erau pe drumul îndeplinirii visului de a face surf în Hawaii. Iată că astăzi, colaborarea cu brandul de costume de baie și apariția în Marie Claire UK au pus-o din nou în această postură, amintind de estetica peliculei care a făcut-o celebră.

Kate Bosworth
Kate Bosworth, în costum de baie / Foto: Profimedia

Citește și: Jessica Simpson, mândră de transformarea fizică, selfie într-un costum de baie verde neon. Până nu demult  credea că nu va mai arăta așa

Kate Bosworth a pozat pe plajele din Oahu, Hawaii, într-un costum de baie colorat, din două piese, cu imprimeu de flori de hibiscus. Cu un chip angelic și părul parcă sărutat de apa sărată a mării, vedeta a fost o apariție. La cei 40 de ani ai săi, Kate nu e cu mult diferită față de anul 2002, când apărea în "Blue Crush". Tonifiată, cu un corp armonios pe care-l menține chiar și cu ajutorul surfului, Kate s-a arătat solară, naturală și cuceritoare. Bosworth este poate cea mai cunoscută vedetă cu heterocromie, adică are un ochi albastru, iar celălalt este parțial căprui.

Kate Bosworth
Kate Bosworth, în costum de baie / Foto: Profimedia

Citește și: Maria, fiica antrenorului Pep Guardiola, din ce în ce mai îndrăzneață. S-a pozat în costum de baie, într-una din multele ei vacanțe

Kate Bosworth a divorțat în 2021, după 10 ani de iubire. Acum e din nou logodită

În august 2021, Kate Bosworth anunța divorțul de regizorul Michael Polish, după o relație de 10 ani, dintre care aproape opt de căsnicie. Câteva luni mai târziu, vedeta începea o relație cu actorul Justin Long, cu care astăzi este logodită.

"Pentru cineva care nu vrea deloc să eșueze la nimic, care vrea să fie disciplinat și determinat, ideea destrămării unui mariaj a fost sfâșietoare", a explicat Kate, recent, în emisiunea lui Drew Barrymore, fosta iubită a actualului ei logodnic.

Kate Bosworth, Michael Polish, Justin Long
Kate Bosworth a fost căsătorită cu Michael Polish. Acum se iubește cu Justin Long. / Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri