Kate Hudson
Divertisment

Kate Hudson a fost fotografiată fără machiaj, pe aeroportul JFK din New York / Profimedia Images

Kate Hudson, dezvăluiri despre obstacolele întâlnite la începutul carierei: „Erau foarte răi cu femeile”

Kate Hudson a vorbit despre obstacolele pe care le-a întâmpinat la începutul anilor 2000, când a devenit cunoscută, explicând ce a însemnat pentru ea să fie în lumina reflectoarelor, dar și cum i-a afectat viața presa. 

În vârstă de 43 de ani, Kate Hudson a fost invitată în cadrul podcastului „Let’s Talk Off Camera”, ce este moderat de Kelly Rippa”, a vorbit despre cum i-a schimbat viața celebritatea și cum au afectat-o articolele apărute în presă.

Citește și: Kate Hudson, despre cum își crește cei trei copii cu trei bărbați diferiți: Nu e ceva tradițional, dar am creat o legătură puternică

Kate Hudson/ Profimedia
Kate Hudson/ Profimedia

„Au fost atât de răi cu femeile”, a spus Kate referindu-se la jurnaliștii care scriau la începutul anilor 2000, adăugând: „Vorbesc serios, criticau felul în care arătam, ba spuneau că sunt prea slabă, ba prea grasă, ba că am celulită”.

Kate a declarat, de asemenea, că în acea perioadă îi era imposibil să discute cu un bărbat fără să nu fie cuplată cu el.

Citește și: Kate Hudson, mereu în formă maximă. Actrița, fotografiată în colanți scurți și bustieră, cu fiica sa într-un port bebe 

„Serios, nu puteam să stau și să salut pe cineva. Se spunea apoi că suntem împreună. Au fost multe situații, pe care nu pot să le înțeleg sub nicio formă. Dar acum nu-mi mai pasă de astfel de comentarii”, a mai spus ea, explicând, de asemenea, că dacă s-ar fi lăsat copleșită de acea energie negativă, ar fi ei, (n.r. jurnaliștii), cei care ar câștiga.

Cum se menține în formă Kate Hudson

Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn și a lui Kurt Russell, a mărturisit că a fost o adevărată provocare să-și recapete silueta după cea de-a treia sarcină.

La doi ani de când a născut al treilea copil, o fetiță pe nume Rani Rose, care acum are doi ani, Kate Hudson a mărturisit că i-a fost foarte greu să-și recapete silueta. Acum, însă, ea a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă, mărturisind că face sport cu antrenorul ei personal Brian Nyugen, cunoscut sub numele de Dragon Mater.

164179879_2971792369708534_6698125753139581306_n

Citește și: Cum arată Kate Hudson în costum de baie când e surprinsă de paparazzi. Actrița e în vacanță în Grecia cu toată familia

Mândră de eforturile ei, Kate Hudson s-a filmat în timpul unui antrenament, iar apoi a făcut publice imaginile pe rețelele sociale.

”Corpul meu s-a recuperat relativ repede după sarcini. Alimentația reprezintă 80 la sută din proces, însă mi-am dat seama că nu funcționează totul așa cum mi-aș dori și am început să fac sport”,  a mărturisit actrița în cadrul antrenamentului.

Etichete: kate hudson , celebritate , media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri