kate middleton mesaj instagram
Divertisment

Ducesa Kate Middleton a transmis, pentru prima data, un mesaj personal pe contul de Instagram pe care ea si sotul sau, Printul William, il detin.

Kate Middleton a postat pentru prima data pe Instagram. Ce mesaj a transmis ducesa de Cambridge

Ducesa Kate Middleton a transmis, pentru prima data, un mesaj personal pe contul de Instagram pe care ea si sotul sau, Printul William, il detin.

Mesajul sau a fost despre SOS Village, o organizatie care ajuta copiii nevoiasi si le protejeaza interesele si drepturile in intreaga lume.

"Comunitatea SOS Village este construita in jurul familiei si cea mai buna familie posibila pe care ti-o poti imagina este acolo unde toata lumea se reuneste sa manance, sa iubeasca si sa isi protejeze copiii. Acesti copii vulnerabili, multi dintre ei care au trecut prin exoeriente traumatizante, sunt hraniti in acest mediu grijuliu si sunt capabili sa formeze relatii de calitate, de care au nevoie disperata", se arata in mesajul semnat de Cahtherine.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kate Middleton a avut oportunitatea de a face o vizita copiilor din SOS Village cand avionul cuplului regal nu a putut ateriza inapoi la Islamabad din cauza unei furtuni puternice. Atunci, ducii de Cambridge au fost pentru a doua oara in vizita la aceasta organizatie care ofera cazare si contribuie la formarea unei familii pentru peste 150 de baieti si fete din internat.

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri