kate middleton 2
Divertisment

Ducesa de Cambridge a modificat cerceii cu safir albastru, care se potriveau perfect cu inelul sau de logodna. Din considerente de stil personal, Kate i-a schimbat, transformandu-i din clasicii cercei cu surub, in cercei cu carlig, ce pica pe ureche.

Kate Middleton a schimbat cerceii preferati ai Printesei Diana. Ce design a ales ducesa

Cand Printesa Diana a decedat in 1997, a lasat celor doi fii ai sai o colectie impresionanta de bijuterii, care a sperat ca va ajunge in mainile viitoarelor lor sotii.

Se crede ca ambii printi au planuit indeaproape ce bijuterii vor purta, de-a lungul anilor, partenerele lor, din moment ce amandoi au ales ca inelele de logodna sa fie din vistieria mamei lor.

In nenumarate randuri, Kate a purtat nenumarate bijuterii si tiare care i-au apartinut soacrei sale, in timp ce Meghan a aparut la petrecerea de dupa nunta cu un inel cu safir, care a fost detinut, anterior, de Diana.

Cum era de asteptat, ducesele si-au pus amprenta asupra bijuteriilor detinute in trecut de Printesa de Wales.

Kate a modificat cerceii cu safir albastru, care se potriveau perfect cu inelul sau de logodna. Din considerente de stil personal, ducesa de Cambridge i-a schimbat, transformandu-i din clasicii cercei cu surub, in cercei cu carlig, ce pica pe ureche.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri