The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany - Day 1
Divertisment

BERLIN, GERMANY - JULY 19: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge attend The Queen's Birthday Party at the British Ambassadorial Residence during an official visit to Poland and Germany on July 19, 2017 in Berlin, Germany. (Photo by Chris Jackson - Pool/Getty Images)

Kate Middleton, acuzata ca foloseste tratamente cu Botox. Cum raspunde Casa Regala Britanica

Un chirurg estetician britanic de top sustine ca Ducesa de Cambridge utilizeaza tratamente cu Botox. El a dat de inteles ca sotia Printului William ii este clienta si a publicat imagini de tipul "inainte si dupa" pentru a promova procedura.

Dr. Munir Somji, de la Clinica Spa Dr. Medi din Londra, a postat doua imagini controversate pe contul sau Instagram - care au fost sterse ulterior.

In descrierea lor, medicul a scris: "Kate a noastra iubeste un pic de baby Botox. Observati reducerea liniilor fine de pe frunte, precum si liftingul partii laterale a sprancenei".

Insinuarile chirurgului au atras un val de reactii pe Instagram, precum si raspunsul unui purtator de cuvant al Palatului Kensington pentru publicatia New York Post: "Afirmatiile medicului sunt neadevarate, iar Familia Regala nu promoveaza sau sustine activitati comerciale."

Asa-numitele injectii baby Botox presupun injectarea repetata a unor cantitati mici de toxina botulinica in fata pentru a paraliza muschii. Ele sunt concepute pentru a crea un aspect subtil, mai natural.

Intrebat daca Ducesa Kate Middleton este clienta a clinicii, directarea de marketing a raspuns vag: "Nu putem dezvalui daca este sau nu intrucat semnam acorduri de confidentialitate care ne impiedica sa dezvaluim numele clientilor nostri de varf. Nu putem confirma sau nega faptul ca ne-a calcat pragul".

Directoarea de marketing a clinicii sustine ca doctorul a postat fotografiile lui Kate pentru ca le-a considerat reprezentative pentru procedura: "El a vrut doar sa arate transformarea pe care o pot crea baby Botox si, in mod evident, cum pot fi folosite pentru rezultate subtile".

Ea a explicat ca baby Botoxul este acelasi cu Botoxul clasic, dar ca modul in care este injectat difera, intrucat este depozitat in cantitati mai mici, in mai multe zone, de-a lungul fruntii si in jurul gurii, decat de obicei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri