kate middleton tiara printesei diana
Divertisment

Kate Middleton, cu tiara Printesei Diana pe cap. Aparitia Ducesei i-a emotionat pe admiratori

Ducesa de Cambridge a impresionat la Receptia Diplomatica a Reginei Elisabeta a II-a. Sotia Printului Harry a purtat o rochie de gala neagra si celebra tiara Lover's Knot, care a apartinut soacrei sale.

Alaturi de William, printul Charles si Ducesa de Cornwall, Kate i-a intampinat pe oaspeti la unul dintre cele mai fastuoase evenimente organizate la Palatul Buckingham: Receptia Diplomatica a Reginei Elisabeta a II-a necesita ore de planificare complexa din partea Maestrului Gospodariei si Maresalului Corpului Diplomatic, precum si folosirea tuturor membrilor personalului de la palat.

La intalnire participa peste 1000 de persoane din aproximativ 130 de tari, inclusiv membri ai guvernului britanic, prim-ministri si arhiepiscopii de Canterbury si York.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Cele mai notabile prezente sunt insa sutele de ambasadori acreditati oficial care se prezinta in fata Reginei in straie nationale stralucitoare.

Receptia Diplomatica este principalul eveniment social al anului la Londra pentru comunitatea diplomatica si reflecta importanta Reginei in ceea ce priveste relatiile internationale ale Regatului Unit.

Kate Middleton si Elisabeta a II-a, aparitii incantatoare la Palatul Buckingham

Ducesa de Cambridge a atras atentia fotografilor intr-o rochie de catifea Alexander McQueen, lunga pana in podea, pe care a accesorizat-o cu cercei tip-candelabru si unul dintre colierele de argint ale Reginei.

De asemenea, ea i-a adus un tribut regretatei Printese Diana, punandu-si pe cap tiara Lover's Knot - o piesa pe care Elisabeta a II-a i-a daruit-o in ziua nuntii.

Regina a optat pentru o rochie alba, cu detalii de dantela. A purtat manusi albe, un colier de smarald si tiara Grand Duchess Vladimir.

De ce este tiara Lover's Knot atat de speciala

Tiara Lover's Knot este cea mai purtata de Ducesa de Cambridge din motive foarte sentimentale. Aceasta a fost realizata de bijutierul regal Garrard in 1914 la cererea personala a Reginei Maria, din perle si diamante aflate deja in posesia familiei sale.

Era o copie a uneia detinuta de bunica ei, printesa Augusta din Hesse, care s-a casatorit cu primul Duce de Cambridge, al saptelea fiu al regelui George al III-lea.

Regina Maria a lasat mostenire tiara Reginei Elisabeta a II-a, care a purtat-o ​​frecvent, inclusiv la un eveniment de gala din 1955. In 1981, i-a dat-o cadou de nunta Dianei, care a purtat-o ​​pentru prima data in luna noiembrie a acelui an.

De asemenea, Diana a purtat tiara in 1985, intr-o vizita oficiala la Washington.

Dupa moartea ei, piesa stralucitoare a fost purtata de Ducesa de Cambridge, care a mai aparut cu ea in public la cina de stat din timpul vizitei reginei Letizia si a regelui Felipe al VI-lea in 2017. De asemenea, a purtat-o la Receptia Diplomatica din 2018.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri