Kate Middleton în timpul vizitei în Irlanda de Nord
Divertisment

Kate Middleton în timpul vizitei în Irlanda de Nord, Foto: Profimedia

Kate Middleton, curajoasă în orice situație. Ducesa de Cambridge a ținut o tarantulă în palme în timpul vizitei în Irlanda de Nord

La doar o zi după ce au impresionat la premiera mondală a celui mai recent film James Bond, "No Time to Die, Kate Middleton și prințul William au zburat către Irlanda de Nord pentru a se întâlni cu tinerii și organizațiile ce promovează relațiile pozitive. Iar în cadrul vizitei lor, cuplul regal a avut prielejul de a se juca cu o tarantulă și un șarpe.

Kate și prințul William, ambii în vârstă de 39 de ani, și-au început vizita la Campusul Magee al Universității Ulster, unde au discutații cu studenții, după care au vizitat ferma de animale "Kidz farm, unde au interacționat cu o tarantulă pe nume Charlotte, asemenea fiicei lor de șase ani, precum și cu un șarpe și mai mulți pui de găină.

Curajoasă în orice situație, Duce de Cambridge le-a cerut celor de la ferma de animale să îi pună tarantula în palme, în timp ce William s-a jucat cu ceea ce pare a fi un piton.

Kate Middleton în timpul vizitei în Irlanda de Nord

Citește și: Linda Evangelista, imagine rară cu fiul ei după ce a dezvăluit că a fost "desfigurată iremediabil": ”Lumina vieții mele!”

„Ooh, te rog, pot să țin tarantula? Care este numele ei?", a întrebat ducesa, în timp ce prințul William a spus că micuțul George va fi dezamăgit că a ratat această experiență, întrucât este obsedat de șerpi, dezvăluie Mirror.

Kate Middleton și prințul Willaim în timpul vizitei în Irlanda de Nord

În timpul vizitei la universitate, William și Kate s-au întâlnit și cu studenții de la asistentă medicală, cu care au vorbit la începutul anului, într-un apel video, despre cum s-a desfășurat studiul în timpul pandemiei.

Kate Middleton și prințul Willaim în timpul vizitei în Irlanda de Nord

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, mesaj enigmatic pe internet. Soția prințului Albert a stârnit îngrijorare printre fani

Prințul William și Kate, care sunt cunoscuți în Irlanda de Nord sub numele de baron și baroneasă Carrickfergus, conform titlurilor acordate de regina Elisabeta în ziua nunții lor din 2011, au vizitat țara ultima dată împreună, în februarie 2019.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri