The Princess of Wales visits AW Hainsworth
Divertisment

Catherine, prințesa de Wales, în vizită la o fabrică de textile. Profimedia

Kate Middleton, despre hobby-ul preferat al prințesei Charlotte. Ce i-a dezvăluit soția prințului William unei puștoaice de șapte ani

Kate Middleton a declarat că fiica ei, prințesa Charlotte, este pasionată de dans. Dezvăluirea a fost făcută în timpul unei vizite oficiale a soției prințului William la o fabrică din Lancaster, potrivit Daily Mail.

La finalul turului, numeroși membri ai publicului așteptau să o vadă pe prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani. Între ei, o puștoaică de șapte ani, pe nume Emily May Catto.

Kate a salutat-o și a întrebat-o care este hobby-ul ei preferat, iar ea a răspuns zâmbind: „Să dansez!”.

Ce trucuri a „furat” Kate Middleton de la regina Elisabeta. Meghan Markle nu le va putea obține niciodată

Kate Middleton in Leeds
Prințesa de Wales primește flori de la Emily May Catto. Profimedia

Prințesa a reacționat imediat: „Fiicei mele, Charlotte, îi place să danseze, îi plac baletul și stepul... Continuă să dansezi!”.

Și prințesa Diana iubea dansul încă de când era doar un copil. Diana visa să devină balerină, însă ulterior i s-a spus că este prea înaltă. Când a intrat în familia regală, a fost desemnată patron al English National Ballet.

Potrivit People, Charlotte ar lua lecții săptămânale de balet. Charlotte a început să frecventeze o școală de dans din sudul Londrei în noiembrie 2018, au declarat surse pentru revista americană.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri