The Duchess Of Cambridge Visits Margate kate middleton
Divertisment

Kate Middleton, nasteri prin hipnoza. Cum i-a adus Ducesa pe lume pe cei trei copii ai sai

Ducesa de Cambridge a facut dezvaluiri personale despre sarcinile si nasterile ei in cadrul podcastului "Happy Mum, Happy Baby", gazduit de autoarea Giovanna Fletcher.

In timpul interviului, Kate a explicat ca a suferit de greturi matinale severe si ca nu a fost o gravida senina.

"Nu puteam sa mananc lucrurile pe care ar fi trebuit sa le mananc si cu toate acestea corpul era in continuare capabil sa preia toti nutrientii si sa dezvolte o viata noua. Mi s-a parut fascinant. Atunci mi-am dat seama cu adevarat de puterea mintii asupra organismului si am decis sa incerc nasterea prin hipnoza", a specificat ea.

Adeptii nasterii prin hipnoza sustin ca, atunci cand incepe travaliul, corpul femeii secreta mai multi hormoni de stres care fac trupul sa "riposteze" prin contractii dureroase, scriu editorii totuldespremame.ro.

Antrenandu-si subconstientul sa creada ca urmeaza o nastere usoara, femeile pot evita durerea insuportabila, prin eliberarea de serotonina si endorfine (hormonii fericirii). Acestia relaxeaza muschii si sistemul nervos pana la punctul in care durerea este suportabila sau chiar dispare cu totul.

Hipnoza este o stare de relaxare profunda fizica si psihica. Aceasta ii permite persoanei hipnotizate sa se concentreze asupra unui lucru sau gand, blocand orice interferenta din afara.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri