printul george
Divertisment

Printul George la vârsta de 6 ani/ Profimedia

Kate Middleton si-ar fi dorit alt nume pentru primul nascut. Cum i-ar fi placut sa-l cheme pe Printul George

Kate Middleton si Printul William au avut cateva optiuni de nume pentru primul lor copil. Cu toate ca au ales ca pe micut sa-l cheme George, se pare ca Ducesei i-ar fi placut si mai mult un alt prenume.

Potrivit Vanity Fair, William si Kate nu au vrut sa stie sexul copilului lor: "Perechea nu a aflat daca va avea baiat sau fetita decat in ziua nasterii, iar prietenii apropiati cuplului au sustinut ca William isi dorea o surpriza".

Sursa care a dezvaluit aceste detalii a adaugat ca Ducesa Kate a presimtit ca va naste un baiat si si-a dorit enorm sa il numeasca Alexander.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Cu toate acestea, dupa nasterea mostenitorului tronului Marii Britanii, tanarul cuplu a decis ca primul prenume sa fie George, in cinstea regretatul tata al reginei, George al XI-lea, si bunicului George al V-lea.

Alexander a devenit al doilea prenume al micutului, si Louis al treilea. Exact! Baiatul imparte unul din prenumele din certificatul de nastere cu cel al fratelui sau mai mic.

Numele Alexander avea si el o lunga istorie in cadrul familiei regale, al doilea prenume al regine fiind Alexandra.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri