katie holmes
Divertisment

Katie Holmes și Tom Cruise/ Getty Images

Katie Holmes isi vinde casa din Calabasas. Cum arata locuinta de 4,6 milioane de dolari

Dupa cinci ani de la achizitionare, Katie Holmes este gata sa se desparta de casa ei din Calabasas. Actrita a achizitionat conacul cu sase dormitoare pentru suma de 3,8 milioane de dolari, la doi ani de la finalizarea divortului de Tom Cruise.

Locuinta de 6.040 de metri patrati a fost personalizata dupa gusturile vedetei, cu modele din lemn inchis la culoare, candelabre sclipitoare si detalii lucioase.

Katie Holmes si-a listat proprietatea pentru 4,625 milioane de dolari, conform Los Angeles.

Cum arata vila pe care Katie Holmes o vinde

Vila are sase dormitoare, cu tot atatea bai si un living spatios. Bucataria casei este echipata cu aparate din otel onoxidabil, dulapuri de culoare inchisa, blaturi albe si o insula centrala, cu zone separate pentru bar. Pe langa aceasta, proprietatea cuprinde o sala pentru luat masa, precum si o terasa in aer liber, piscina cu spa, teren de sport si diverse zone de relaxare.

Se pare ca Holmes nu a folosit aceasta proprietate ca resedinta de ceva vreme, intrucat locuieste in New York cu fiica sa, Suri Cruise, care merge la o scoala din Manhattan.

Holmes a inchiriat anterior un apartament la Chelsea Mercantile, desi de atunci s-a mutat si a cumparat o proprietate in alta parte din cartier, la Walker Tower.

Vezi mai multe fotografii cu proprietatea AICI.

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?