tom cruise katie holmes
Divertisment

Katie Holmes și Tom Cruise/ Getty Images

Katie Holmes si-a vandut casa din Calabasas cu 4 milioane de dolari. Imagini din interiorul locuintei

In noiembrie 2019, Katie Holmes scotea la vanzare casa din Calabasas pe care o achizitionase cu patru ani in urma. Potrivit jurnalistilor mondeni, imobilul a fost vandut recent cu 4 milioane de dolari.

Situata in comunitatea pazita Oaks, casa are piscina, teren de baschet si o terasa exterioara cu gratar. In ceea ce priveste suprafata, imobilul insumeaza 6.200 de metri patrati, pe care au fost construite sase dormitoare si sase bai.

Katie si fiica ei, Suri, au locuit ocazional in Calabasas, dupa divortul de Tom Cruise, locuinta lor principala fiind un penthouse din Manhattan, New York.

Cu o avere estimata la 25 de milioane de dolari, Holmes lucreaza activ la Hollywood si urmeaza sa apara in doua filme noi anul acesta: "Brahms: The Boy II" si "The Secret: Dare to Dream".

Mai mult decat atat, ea va fi implicata intr-un proiect cu regizorii Ilene Chaikin si Melissa Scrivner-Love despre care jurnalistii de film nu stiu inca prea multe.

In galeria foto de mai jos, puteti vedea cum arata in interior si exterior casa in care actrita a locuit cu fiica ei, Suri:

Foto: Getty & Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri