Celebrity Social Media Photos!
Divertisment

Katy Perry. Profimedia

Katy Perry, impecabilă într-o rochie mulată, din piele. Iubita lui Orlando Bloom, apariție de senzație la American Idol

Este una dintre cele mai admirarte artiste de la Hollywood. În week-end, Katy Perry și-a încântat fanii, la American Idol, într-o rochie roșie, mulată, din piele, asortată cu cizme înalte din PVC.

Autoarea hitului „I Kissed A Girl”, în vârstă de 36 de ani, care a devenit mămică în urmă cu nouă luni, și-a impresionat admiratorii cu cele mai noi imagini postate pe Instagram. 

Peste 800.000 de like-uri au adunat fotografiile publicate de Katy.

Katy Perry este unul dintre jurații de la American Idol.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe, în 2020, la finalul verii.

Vestea cea mare a fost făcută de tatăl micuței Daisy Dove Bloom, actorul Orlando Bloom, care a postat o fotografie adorabilă cu cea mică, via UNICEF, organizație unde el și logodnica sa sunt ambasadori.

”Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus, într-un comunicat, proaspeții părinți.

Vezi și: 

Prințul Harry, noi declarații care „tulbură apele” în familia regală. S-a mutat în SUA pentru „a rupe ciclul suferinței”

 

Etichete: katy perry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri