katy perry orlando bloom
Divertisment

Katy Perry și Orlando Bloom/ Getty Images

Katy Perry isi etaleaza burtica de gravida pe retelele de socializare. Cum arata artista acum

Cantareata de 35 de ani se pregateste sa devina mama pentru prima oara si, intr-o transmisiune live pe Instagram, le-a aratat fanilor cat de mult i-a crescut burtica.

Katy Perry si Orlando Bloom se pregatesc sa devina parinti. Cantareata a anuntat ca este insarcinata, in clipul piesei Never Worn White. Mai tarziu, intr-o discutie cu fanii pe Instagram, Perry a confirmat ca asteapta un copil cu Orlando, spunand ca este "probabil cel mai mare secret" pe care a trebuit sa-l pastreze vreodata: "Suntem atat de fericiti, suntem atat de incantati, suntem fericiti."

Potrivit surselor din anturajul ei, cantareata ar fi insarcinata in 7 sau 8 luni cu actorul, care mai are un copil de noua ani din casnicia lui anterioara cu top modelul Miranda Kerr.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am ales constient sau inconstient un partener care se asigura ca evoluez si ma transform in cea mai buna versiunea a mea", a povestit despre partenerul ei, alaturi de care a trait o poveste tumultuoasa de iubire, presarata cu despartiri si impcari.

"Sunt multe divergente intre mine si partenerul meu, dar tocmai aceste frictiuni duc la ceva frumos, pot genera multa lumina", a continuat ea.

Fericitul cuplu se pregateste sa ureze bun venit pe lume unei fetite.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri