Katy Perry, logodnica lui Orlando Bloom, alături de fosta soție a actorului pe covorul roșu
Divertisment

Katy Perry, logodnica lui Orlando Bloom, alături de fosta soție a actorului pe covorul roșu / Profimedia Images

Katy Perry, logodnica lui Orlando Bloom, alături de fosta soție a actorului pe covorul roșu: ”Am câștigat o soră!”

Katy Perry are o relație extraordinară cu Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom, actorul alături de care cântăreața trăiește o poveste de iubire de câțiva ani și căruia i-a dăruit o fetiță.

Citește și: O prietenie atipică în lumea vedetelor. Katy Perry, iubita lui Orlando Bloom, și Miranda Kerr, fosta lui soție, se au ca surorile

Cele două femei au fost prezente la gala G'Day USA Arts, ce a avut loc în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Mai mult de atât, cele două au înmânat împreună premiul pentru Excelență în Artă, iar cântăreața a profitat de ocazie pentru a vorbi despre relația pe care o are cu fosta soție a partenerului ei.

”Mulți dintre voi poate că sunteți confuzi cu privire la faptul că prezint acest premiu alături de Miranda. Nu se potrivește acea descriere despre fosta soție și actuala. Mulți din presă și-ar dori să ne vadă luptându-ne, însă aici este vorba despre dragoste. Iar Miranda este dragoste”, a spus ea, continuând: ”Sunt recunoscătoare pentru familia noastră mixtă. E ca și cum aș fi câștigat o soră, una cu care sunt de acord”.

Citește și: Miranda Kerr și Evan Spiegel, imagini de pe mega iahtul lor în valoare de 250 de milioane de dolari. Cuplul își petrece vara pe mare

De asemenea, cele două au pozat împreună și pe covorul roșu, acestea impresionând prin ținutele care mai de care mai inedite. Mai exact, Katy Perry a ales să poarte o fustă lungă, pe care a combinat-o cu un top scurt, ce-i lăsa la vedere abdomenul. De cealaltă parte, Miranda a uimit privirile celor din jur grație rochiei midi, fără mâneci, ce i-a pus în valoare silueta perfectă.

Katy Perry, logodnica lui Orlando Bloom, alături de fosta soție a actorului pe covorul roșu

În prezent, Perry este logodită cu Orlando Bloom, actorul care a fost căsătorit cu Miranda Kerr în perioada 2010-2013. Perry și actorul de la Hollywood au început să iasă împreună în 2016, iar în 2019 s-au logodit. Un an mai târziu, pe 26 august, ei au devenit părinții unei fetițe ce poartă numele Daisy Love.

Katy Perry și Miranda Kerr merg și în vacanțe împreună

Mai rar o relație ca cea dintre Orlando Bloom, Katy Perry și Miranda Kerr, fosta soție a actorului. Între cele două femei nu au existat niciun fel de gelozii, ci chiar s-a legat o prietenie încă din clipa în care au făcut cunoștință. Astăzi, Miranda și Katy își sunt alături în momentele cele mai importante, uimind multă lume cu relația lor.

Miranda Kerr și Orlando Bloom au fost căsătoriți din 2010 în 2013 și au împreună un băiețel de 10 ani, Flynn. Trei ani mai târziu, actorul a început o relație cu Katy Perry, pe care atât fiul său, cât și fost lui parteneră au îndrăgit-o rapid.

Citește și: Katy Perry, imagini de aproape un milion de aprecieri cu Orlando Bloom. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis public de ziua lui

"Mergem în vacanțe împreună. Sărbătorim toate momentele importante împreună. O iubesc. Pot să spun că o iubesc mai mult decât pe tatăl lui Flynn. El îmi este acum ca un frate. De cele mai multe ori, unul enervant. Katy mă ajută să-i fac față. Mă bucur că este și ea acolo, mai ia presiunea de pe mine", a mărturisit modelul Miranda Kerr într-un podcast, scrie justjared.com.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri