Katy Perry, prima apariție după ce a devenit mamă
Divertisment

Katy Perry, prima apariție publică după ce a devenit mamă. Artista este de nerecunoscut

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar de curând, artista a fost surprinsă la cumpărături.

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar acum papparazzi au fotografiat-o pe cântăreață în oraș, la cumpărături.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Adevărul despre corpul lui Kary Perry, la doar 5 zile după naștere. Imaginea pe care a publicat-o vedeta

În imaginile surprinse de fotografi, Katy Perry apare îmbrăcată într-o rochie midi, lejeră, la care a asortat o pereche de papuci și o șapcă. Ținuta aleasă de artistă arată, de asemenea, faptul că nu și-a recuperat silueta dinainte de naștere, însă artista este în culmea fericirii de când a devenit mamă.

Katy Perry și Orlando Bloom sunt părinți de fetiță

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară pe 26 august. Ea și Orlando Bloom au acum o fetiță pe nume Daisy Dove Bloom, după cum au anunțat ei într-un comunicat de presă.

Katy Perry, surprinsă în costum de baie în ultima lună de sarcină - FOTO

”Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus într-un comunicat Katy Perry și Orlando Bloom.

Credit foto: Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri