Katy Perry și Orlando Bloom
Divertisment

Katy Perry și Orlando Bloom sunt logodiți din 2019. / Foto: Profimedia

Katy Perry și Orlando Bloom, niște părinți normali și dedicați. Au fost pozați de paparazzi alături de fiica lor, pe biciclete, la zoo

Katy Perry și Orlando Bloom demonstrează că sunt niște oameni normali în timpul liber, nu staruri internaționale. Cei doi au fost pozați de paparazzi alături de fiica lor de doi ani, Daisy, în timp ce mergeau pe biciclete spre grădina zoologică din Los Angeles.

Îmbrăcați casual și relaxați, cu zâmbetele pe buze, Katy și Orlando nu au vrut să iasă în evidență. S-au bucurat de o zi liberă, în familie, și au făcut și mișcare, căci au preferat să se deplaseze cu bicicletele.

Katy Perry și Orlando Bloom pe bicicleta
Katy Perry și Orlando Bloom, alături de fiica lor, într-o zi liberă / Foto: Profimedia

Citește și: O prietenie atipică în lumea vedetelor. Katy Perry, iubita lui Orlando Bloom, și Miranda Kerr, fosta lui soție, se au ca surorile

Orlando și-a asumat responsabilitatea să o țină cu el, pe bicicletă, și pe micuța Daisy. Echipată corespunzător, cu cască de protecție, îmbrăcată călduros, fetița a stat liniștită, în scaunul din spatele tatălui său, prinsă cu o centură de siguranță.

 Atât actorul de 45 de ani, cât și logodnica lui au avut mici margarete pe șapcă, respectiv pe bicicletă și la gât, o dovadă de iubire din partea celor doi părinți pentru fetița lor al cărei nume, Daisy, se traduce tocmai drept margaretă.

Katy Perry și Orlando Bloom, alături de fiica lor
Katy Perry și Orlando Bloom, alături de fiica lor, într-o zi liberă / Foto: Profimedia

Katy Perry și Orlando Bloom au început o relație în 2016. În 2017 s-au separat pentru scurt timp, pentru ca anul următor să-și reia povestea de iubire. În 2019 s-au logodit, iar fiica lor a venit pe lume în august 2020.

Citește și: Katy Perry, imagini de aproape un milion de aprecieri cu Orlando Bloom. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis public de ziua lui

 

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri