Kendall Jenner and Khloe Kardashian are seen filming in Los Angeles
Divertisment

Kendall Jenner. Profimedia

Kendall Jenner, aproape de nerecunoscut după cea mai recentă schimbare de look. Modelul, la filmări în rochie mini și cizme cu toc

Kendall Jenner și-a schimbat look-ul pentru Săptămâna Modei de la Paris, vopsindu-și părul într-o nuanță arămie. Deși multă lume a crezut că transformarea a fost doar pentru respectivul eveniment, se pare că modelul se simte excelent cu decizia luată.

Miercuri, Kendall a mers la restaurantul Lavo din Los Angeles, unde s-a întâlnit cu surorile mai mari, Kim Kardashian și Khloe Kardashian. Cele două erau urmărite de camerele de luat vederi, așa că cel mai probabil filmau pentru noul lor reality show, „The Kardashians”.

Kendall Jenner heads to lunch with a 818 Tequila bottle NO PR NO SOCIAL MEDIA NO BRAND RIGHTS
Kendall Jenner heads to lunch with a 818 Tequila bottle NO PR NO SOCIAL MEDIA NO BRAND RIGHTS Pictured: Edit assets Kendall Jenner,Image: 671271709, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Pictured: Edit assets Kendall Jenner, Credit line: Profimedia

Vedeta în vârstă de 26 de ani a atras privirile tuturor când s-a prezentat ca pe podiumul de modă, într-o ținută casual cool. Supermodelul american a purtat o rochie gri mini, la care a asortat cizme negre cu toc și o geantă de mici dimensiuni.

Kendall a apărut prima dată cu noua schimbare de look la show-ul Prada din Paris.

Pe www.peroz.ro:

Cum se menține Jennifer Aniston în formă maximă. Secretele unei siluete ca la 20 de ani

Etichete: kendall jenner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri