kendall jenner
Divertisment

Kendall Jenner. Profimedia

Kendall Jenner este cel mai bine plătit model din lume. 12 ținute din garderoba ei care să-ți folosească drept sursă de inspirație

Kendall Jenner este cel mai urmărit supermodel în online, dar și cel mai bine plătit din lume, cu o avere de 45 de milioane de dolari. Face parte din generația „Instamodels”, denumită astfel ca urmare a impactului enorm pe care îl au pe rețelele sociale și a numărului uriaș de fani. Spune că numele pe care îl poartă și faptul că face parte din cea mai faimoasă familie din America nu i-a fost neapărat de folos în carieră. Deși mulți o contrazic.

Fiica lui Kris Jenner a primit pentru prima dată titlul de cel mai bine plătit supermodel, în 2018. Atunci Forbes a publicat un articol în care anunța că numai în acel an Kendall Jenner a câștigat 22,5 milioane de dolari. 

Iar domnia ei în lumea modei semnalează clar o mișcare către influeceri ca marketeri, departe de modelele tradiționale, cu normă întreagă, notează L'officiel USA.

Viața profesională a lui Kendall Jenner  a fost marcată de numeroase realizări, dar și de controverse. A atras prima dată atenția pe când avea 14 ai. A fost mama ei, Kris Jenner, cea care a ajutat-o să semneze cu Wilhelmina Models în 2009. A urmat primul ei mare contract cu brandul Forever 21 și prima copertă cu revista American Cheerleader în 2012.

Kendall Jenner (4)
US model Kendall Jenner arrives for the 2021 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York.,Image: 632017079, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

În 2013, a pozat pentru Miss Vogue Australia, Harper's Bazaar Arabia și a semnat cu Society Management. În 2014, a defilat pentru Marc Jacobs și a stârnit discuții pentru că la 18 ani a purtat un top transparent pe podium. Jenner a susținut însă că nu are o problemă cu asta și că „îi place să i se vadă sânii”. De atunci, a prezentat pentru Chanel, Balmain, Tommy Hilfiger Vera Wang, Alexander Wang, Fendi. Și a devenit imaginea unor branduri ca Estée Lauder, Calvin Klein Jeans și Pepsi. 

Faptul că face parte din familia Kardashian nu a ajutat-o neapărat în carieră, a susținut Kendall mereu, însă nu sunt puțini cei care cred că faima familiei a fost cea care a ajutat-o ​​să crească rapid în industrie, într-o eră în care modelele pot fi angajate doar pentru numărul de followeri de pe Instagram.

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24: Kendall Jenner attends the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)

„Mulți oameni au presupus că numai pentru că am venit dintr-o familie cu nume mi-a fost mult mai ușor să ajung în vârsf, dar a fost de fapt complet opus”, mărturisea Kendall, în 2019, într-un interviu cu Vogue Australia.

Jenner are 196 de milioane de urmăritori pe Instagram și este o creatoare în materie de tendințe. Se află mereu în fruntea listelor cu cel mai bine îmbrăcate vedete atât pe covorul roșu, cât și pe stradă.

Iată câteva ținute care să te inspire, mai ales dacă ești fan Kendall Jenner:

 

 

Etichete: kendall jenner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri