EXCUSIVE- Kendall Jenner sneaking out of a photoshoot for FWRD, Los Angeles, CA, USA - 20 Nov 2022
Divertisment

Kendall Jenner. Profimedia

Kendall Jenner, mai fericită ca oricând, a întors toate privirile pe stradă, într-un pulover, dres negru și pantofi cu toc

Kendall Jenner a atras toate privirile pe stradă în Los Angeles, la finalul unei ședințe foto. Supermodelul și-a etalat silueta subțire și picioarele lungi într-o ținută inedită. 

Vedeta în vârstă de 27 de ani a îmbrăcat un dres negru, o pereche de pantaloni scurți minusculi, un pulover de lână bleumarin, la care a asortat pantofi cu toc, o geantă neagră, o pereche de ochelari de soare dreptunghiulari și buchet cu floarea-soarelui.

EXCUSIVE- Kendall Jenner sneaking out of a photoshoot for FWRD, Los Angeles, CA, USA - 20 Nov 2022
Kendall Jenner, în Los Angeles. Profimedia

Vedeta reality show-ului The Kardashians are o relație cu starul NBA Devin Booker. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Recent, Kendall Jenner a vorbit despre începuturile carierei sale în modelling. Sora faimoasei Kim Kardashian este model de la vârsta de 14 ani, iar acum a recunoscut că au fost momente când nu mai făcea față jobului ei și nu era deloc fericită. Mai mult, aceasta a mărturisit că problemele cu anxietatea sa au pornit de atunci. 

Deși duce o viață la care mulți doar vizează, Jenner a dezvăluit: „Mi-am dorit foarte mult să fiu model. Eram tânără și muncitoare și nu mi-am dat seama decât la vârsta de 24 de ani că trebuie să o iau lucrurile pas cu pas. În primii cinci ani de modeling am fost suprasolicitată. Nu eram fericită, spuneam da la orice, pentru că mă simțeam cu adevărat recunoscătoare că mi s-a oferit oportunitatea aceasta”.

Ulterior, a decis să se axeze pe sănătatea ei mintală, iar asta i-a schimbat total viața. 

„Nu eram fericită, așa că a trebuit să stabilesc niște limite. Trebuia să încep să spun „nu” mai des și să încep să-mi acord mai multă atenție mie. Aceasta decizie a făcut minuni”, a explicat ea.

Etichete: kendall jenner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri