Celebrity Selfies
Divertisment

Khloe´ Kardashian. Profimedia

Khloe Kardashian a făcut furori pe Instagram, într-o salopetă mulată din piele lăcuită. Pozele de 2 milioane de like-uri

Khloe Kardashian este în formă maximă. Vedeta de reality show a postat pe Instagram câteva imagini care au făcut furori în rândul fanilor.

Cu părul lung și blond, aranjat în bucle care îi cădeau în cascadă pe spate, sora lui Kim Kardashian a pozat seducător lângă o mașină prăfuită, într-o salopetă din piele lăcuită, strânsă pe corp, ce i-a scos în evidență formele voluptoase. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Antreprenoarea în vârstă de 37 de ani a adunat peste 2 milioane de like-uri cu respectivele fotografii. 

Postarea vine după ce fostul ei iubit Tristan Thompson s-a confruntat luni cu furia unor spectatori  care i-au scandat numele lui Khloe la meciul Chicago Bulls vs Miami Heat.

Khloe și Tristan au avut o relație de câțiva ani, marcată în mod repetat de infidelitățile lui. Cei doi au împreună o fiică, True. Thompson mai are doi copii cu alte două femei.

Pe www.peroz.ro:

Fashion icon: Scarlett Johansson. „Ador să port roșu”. Ce nu lipsește niciodată din garderoba starului „Avengers”

Etichete: khloe kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri