Kim Basinger
Divertisment

Kim Basinger în Le meilleur The Natural 1984/ Profimedia Images

Kim Basinger, fotografiată pentru prima dată în ultimii trei ani, alături de partenerul ei. Cum arată actrița la 68 de ani

Kim Basinger, una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimii ani, din cauza unei tulburări mentale cu care s-a confruntat. Zilele trecute, însă, ea a fost surprinsă pentru prima dată în mai bine de trei ani, alături de partenerul ei, Mitch Stone.

Kim Basinger, în vârstă de 68 de ani și Mitch Stone, care au o relație din 2014, au fost surprinși luând cina într-un restaurant cu specific italian din San Fernando Valley.

Kim Basinger, fotografiată pentru prima dată în ultimii trei ani

Citește și: Povestea pensionarului distrus de operațiile estetice, care nu-și mai poate închide ochii. Cum reușește să doarmă

Cei doi au ales să mănânce la bar, urmărind în același timp un meci de fotbal.

Kim Basinger, fotografiată pentru prima dată în ultimii trei ani

În imaginile surprinse de fotografi, Kim Basinger, care era recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, fiind considerată un sex simbol la Hollywood, a optat pentru o ținută lejeră, formată din pantaloni cargo, verzi, pe care i-a asortat cu un hanorac negru, iar părul și l-a prins într-un coc.

Kim Basinger, fotografiată pentru prima dată în ultimii trei ani

De asemenea, partenerul ei a optat pentru o ținută lejeră, formată din jeanși și un tricou polo. Acesta a fost nedezlipit de telefonul său, pe care l-a butonat în permanență.

Kim Basinger s-a luptat cu anxietatea

În urmă cu câțiva ani, Kim Basinger a dezvăluit că se luptă cu anxietate, motiv pentru care a ales să ducă o viață mai retrasă.

"Teama este ceva cu care am trăit întreaga mea viaţă, teama uriaşă de a fi în locuri publice, care îmi dă anxietate şi atacuri de panică. Am avut perioade în care am stat închisă în casă, plângând zi de zi", a recunoscut, la un moment dat, actriţa.

Kim Basinger
Los Angeles, California - Rita Ora. "Fifty Shades Darker" Los Angeles Premiere held at The Theatre at Ace Hotel. Pictured: Kim Basinger,Image: 315182490, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Pictured: Kim Basinger, Credit line: Profimedia

Citește și: Ea e femeia care a impresionat lumea. A slăbit 50 de kilograme, iar acum participă la concursuri de culturism: ”Orice e posibil!”

Basinger a avut atacuri de panică de la vârsta de 27 de ani, când au început brusc, într-o zi în care ieșeau împreună de la cumpărături. „Nu am ieșit din casă timp de șase luni [după aceea]”, a spus ea.

De asemenea, un alt episod nefericit din viața lui Basinger a fost în 1989, când actrița a cumpărat, cu 20 de milioane de dolari, un oraș din Braselton, Georgia, pe care voia să îl transforme într-o atracție turistică și studio de filmări. În 1993, din cauza unor procese, a declarat faliment și a fost nevoită să vândă proprietatea.

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri