Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian a stârnit un val de reacții după ce a cumpărat ținuta iconică a lui Janet Jackson: „Ar trebui să fie în muzeu”

Kim Kardashian a stârnit controverse după ce a purtat ținuta iconică a lui Janet Jackson din videoclipul piesei „If” din 1993, pentru care a licitat suma de 25.000 de dolari.

Vedeta a mers la concertul lui Janet Jackson într-un autobuz închiriat, însoțită de sora ei, Khloe Kardashian, și de mama lor, Kris Jenner. Pe rețelele sociale, Kim a împărtășit imagini cu ținuta, tachinându-și fanii cu privire la destinația sa. „Puteți ghici unde mă duc în seara asta? Pun pariu că nu veți ghici niciodată”, a scris ea într-un story.

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Citește și: Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

În ciuda faptului că a cumpărat ținuta în 2021, vedeta de reality show a așteptat trei ani pentru a îmbrăca crop top-ul negru personalizat și pantalonii de piele întoarsă neagră cu șireturi în față și franjuri pe laterale. La momentul achiziției, Janet Jackson a răspuns entuziasmată pe Instagram, exprimându-și speranța că ținuta îi va aduce lui Kim la fel de multă plăcere cum i-a adus și ei. Licitația a făcut parte dintr-o vânzare de trei zile pentru a celebra aniversarea de 55 de ani a lui Jackson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reacțiile pe rețelele sociale nu au întârziat să apară. Utilizatorii de pe platforma X (cunoscută anterior ca Twitter) și-au exprimat nemulțumirea față de alegerea vedetei, argumentând că acest ansamblu ar trebui să fie „expus într-un muzeu” și nu purtat la un eveniment. Un utilizator a comentat: „Cumpără piese istorice doar pentru a le purta, UGH!”, în timp ce altul a spus: „Hainele lui Janet Jackson nu ar trebui să ajungă la ea. Este oribil!”.

Met Gala Celebrating (In America: An Anthology of Fashion) - New-York
Kim Kardashian attends The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 02, 2022 in New York City, USA.,Image: 688216429, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citește și: "Câte coaste și-a scos?", "Cum respiră?". Val de comentarii după ce Kim Kardashian a afișat o talie ireal de subțire la Met Gala 2024

Criticile vin la doi ani după ce Kim Kardashian a fost implicată într-o altă controversă vestimentară, când a purtat rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala 2021, mulți acuzând-o că a deteriorat piesa istorică. În ciuda speculațiilor, proprietarul rochiei, a confirmat că vedeta nu a deteriorat-o în timpul scurt în care a fost purtată.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri