Exclusive - Kim Kardashian out and about, Los Angeles, California, USA - 25 Jun 2021
Divertisment

Kim Kardashian. Profimedia

Kim Kardashian, amenințată de Kanye West: ”Mi-a spus că viața mea profesională se va încheia!”

Trailerul oficial al show-ului lansat de familia Kardashian, care a fost lansat de curând, aduce în prim plan amănunte inedite despre relația dintre Kim Kardashian și Kanye West.

Deși cei doi au divorțat oficial în urmă cu câteva săptămâni, relația dintre ei este foarte tensionată, iar rapperul a amenințat-o pe vedetă, după cum aceasta îi dezvăluie surorii ei, Kourtney, în cadrul trailerului oficial al seriei ”The Kardashians”, ce urmează să fie lansată luna viitoare, pe 14 aprilie. 

”El mi-a spus că viața mea profesională se va încheia. E foarte greu cu Kanye.”, i-a spus Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, surorii ei.

Citește și: Kim Kardashian și Pete Davidson, fotografiați ținându-se de mână, la aproape o lună după sărutul de la SNL. Ce spun prietenii lor

De-a lungul timpului, Kim Kardashian și Kanye West s-au certat din cauza relației pe care vedeta o are cu Pete Davidson, dar și din cauza felului în care își cresc cei patru copii, pe North, Saint, Chicago și Psalm.

De asemenea, în cadrul traileruluui, alți membri ai familiei pot fi auziți spunând: ”Niciodată nu lupți împotriva familiei.”, ceea ce ar putea fi, de asemenea, o avertizare pentru Kanye.

Kim Kardashian a recunoscut relația cu Pete Davidson

Primele zvonuri despre relația dintre Kim Kardashian și Pete Davidson au apărut anul trecut, în luna octombrie, când  aceasta a fost fotografiată alături de Pete Davidson, actorul în vârstă de 27 de ani, la Knott's Scary Farm, un parc tematic de Halloween. Cei doi, care au fost surprinși de fotografi ținându-se de mână, n-au fost singuri, ci însoțiți de sora lui Kim, Kourtney Kardashian, logodnicul acesteia, Travis Barker, dar și de alți prieteni.

Citește și: Victoria Beckham, criticată de fani după apariția la GMA, pentru că și-ar fi mărit buzele: „Ce s-a întâmplat cu fața ta?”

People, care a publicat imaginile cu cei doi, a citat o altă sursă care a dezvăluit că: „Sunt în același cerc de prieteni acum, așa că îi vom mai vedea împreună din când în când. Sunt doar prieteni care se distrează”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Câteva luni mai târziu, însă, la scurt timp după ce a fost pronunțat divorțul de Kanye West, Kim Kardashian a făcut publice primele imagini pe rețelele sociale alături de noul partener, recunoscând astfel faptul că au o relație. 

În 2019, fostul soț al lui Kim, Kanye West, Pete și Timothée Chalamet au petrecut împreună la ziua de naștere a lui Kid Cudi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri