2023 TIME100 GALA
Divertisment

Kim Kardashian. Getty Images

Kim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

Kim Kardashian a generat un val de reacții cu noul ei look în stilul Pamela Anderson a anilor '90. Imagini inedite au fost publicate pe Instagram de hair stylistul vedetei de reality show, Chris Appleton.

Postarea intitulată „Babewatch” a fost indiciul clar că Appleton s-a inspirat din celebrele coafuri voluminoase ale vedetei „Baywatch”, de la sfârșitul anilor '90.

Cu părul blond, prins într-un coc dezordonat, cu breton, Kim a provocat o serie de reacții pe platforma de socializare. Kardashian a îmbrăcat o rochie neagră, mulată, cu bretele subțiri și decolteu larg, care i-a accentuat formele voluptoase.

Kim Kardashian a lucrat pentru Madonna când era doar un copil. Ce servicii făcea vedeta pentru regina muzicii pop

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lookul vedetei în vârstă de 43 de ani a fost creat și cu ajutorul stilistului Danielle Levi, cu care Kim colaborează de multă vreme. De asemenea, l-a creditat pe Rokael pentru machiaj.

Kim Kardashian a spus nu bijuteriilor, așa cum face adesea, îmbrățișând o abordare minimalistă.

În comentarii, fanii lui Appleton s-au împărțit în două tabere. Dacă unii au admirat look-ul fostei soții a lui Kanye West, alții i-au transmis că i se potrivea mai bine culoarea ei naturală a părului. 

Sezonul cinci din „The Kardashians” va avea premiera pe 24 mai.

La începutul lunii, Kim Kardashian a fost prezentă la Met Gala unde, de asemenea, a stârnit controverse.

"Câte coaste și-a scos?", "Cum respiră?". Val de comentarii după ce Kim Kardashian a afișat o talie ireal de subțire la Met Gala 2024

 

Etichete: kim kardashian

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri