PREMIUM EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 2PM EDT 16TH JUNE* Kim Kardashian stuns in leather cleavage look for a night on the town post vacay
Divertisment

Kim Kardashian. Profimedia

Kim Kardashian e „Catwoman” la volanul mașinii ei de 600.000 de dolari. Vedeta de 41 de ani a pozat pe stradă pentru fotografi

Cea mai recentă apariție a lui Kim Kardashian a întors multe capete. Starul de reality-show a apărut la volanul mașinii ei de 600.000 de dolari, un Lamborghini-ul Urus, într-un costum de „Catwoman”, din piele neagră, care i-a îmbrățișat formele voluptoase și i-a subliniat silueta clepsidră.

Vedeta din „The Kardashians”,  în vârstă de 41 de ani, se afla singură în mașină. Iubitul ei, Pete Davidson, nu a însoțit-o.

Recent, Kim s-a întors în California de Sud după vacanța romantică în Tahiti cu Davidson.

Fondatoarea Skims și-a cumpărat mașina sport în vara anului 2021. Autoturismul a fost modificat special pentru a satisface gusturile ei, potrivit Autoevolution, notează Daily Mail. „Bijuteriile pe patru roți” din garajul ei ar valora 4 milioane de dolari.

Deși Kim și-a etalat de câte ori a avut ocazia vehiculele de lux pe care le deține, nu le întrece pe surorile ei Kylie și Kendall Jenner care au garaje enorme ce găzduiesc imapresionante mașini sport și SUV-uri scumpe.

 

Etichete: kim kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri