kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Foto: Profimedia

Kim Kardashian, electrizantă într-o rochie din latex, super mulată pe corp. Vedeta în vârstă de 41 de ani a făcut furori în New York

La scurt timp după ce a fost fotografiată ținându-se de mână cu Pete Davidson, Kim Kardashian a întors toate privirile în New York.

Kim Kardashian, electrizantă într-o rochie din latex, super mulată pe corp

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată luni seară, în New York, iar ținuta aleasă de aceasta a atras toate privirile. Mai exact, vedeta a ales să poarte o rochie din latex, midi, ce face parte din ultima ei colecție realizată în colaborare cu Fendi.

Kim Kardashian, electrizantă într-o rochie din latex, super mulată pe corp

Citește și: Kim Kardashian și Pete Davidson, fotografiați ținându-se de mână, la aproape o lună după sărutul de la SNL. Ce spun prietenii lor

De asemenea, aceasta a ales să-și completeze ținuta cu niște mănuși lungi, din piele, dar și cu niște cizme cu tocuri. În ceea ce privește machiajul, fosta soție a lui Kanye West a optat pentru culori neutre, iar părul și l-a prins într-un coc.

Kim Kardashian, fotografiată alături de Pete Davidson

Această apariție a lui Kim Kardashian vine la câteva zile de când aceasta a fost fotografiată alături de Pete Davidson, actorul în vârstă de 27 de ani, la Knott's Scary Farm, un parc tematic de Halloween. Cei doi, care au fost surprinși de fotografi ținându-se de mână, n-au fost singuri, ci însoțiți de sora lui Kim, Kourtney Kardashian, logodnicul acesteia, Travis Barker, dar și de alți prieteni.

Citește și: Victoria Beckham, criticată de fani după apariția la GMA, pentru că și-ar fi mărit buzele: „Ce s-a întâmplat cu fața ta?”

People, care a publicat imaginile cu cei doi, a citat o altă sursă care a dezvăluit că: „Sunt în același cerc de prieteni acum, așa că îi vom mai vedea împreună din când în când. Sunt doar prieteni care se distrează”.

kim, pete
Kim Kardashian, Pete Davidson. Profimedia, Getty Images

În 2019, fostul soț al lui Kim, Kanye West, Pete și Timothée Chalamet au petrecut împreună la ziua de naștere a lui Kid Cudi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri