Kim Kardashian și Kanye West
Divertisment

Kim Kardashian și Kanye West / Foto: Profimedia

Kim Kardashian, prima apariție după anunțarea divorțului de Kanye West. Cum a fost suprinsă de paparazzi

Divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West este pe buzele tuturor: vedeta de reality show a depus actele pentru a se desparti de rapperul american.

Deși cei doi au fost împreună timp șapte ani și au patru copii împreună, Kim Kardashian pare treacă treptat peste mariajul nefericit și nu ezită se arate în fața lumii. Ba mai mult, aceasta a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei ieșiri cu prietenele, în Beverly Hills, și tot ce putem spune este vedeta a strălucit.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Deși doar ea știe cum o afectează divorțul de Kanye, fotografiile surprinse cu aceasta nu lasă se vadă nicio fărâmă de tristețe.

Cu zâmbetul pe buze și inelul de logodnă lipsă, Kim Kardashian a făcut ravagii într-o rochie verde, extrem de mulată, care îi scoate în evidentă corpul în formă de clepsidră, părul lung, lăsat pe spate și o pereche de sandale cu toc într-o nuanță de verde aprins.

Kim Kardashian

Divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West

Problemele în cuplul „Kimye” au început din 2018, după controversata declarație a lui Kanye care a spus că sclavia este o alegere. Kim a catalogat vorbele acestuia drept ridicole și revoltătoare.

A urmat o perioadă dificilă pentru cei doi, iar cireașa de pe tort a fost dezvăluirea din timpul discursului din campania prezidențială când West a spus că soția sa nu a dorit să o nască pe fiica lor North, ci a vrut să facă un avort. Acela a fost momentul în care Kim a spus: Gata, de ajuns.

Starul din Keeping Up with the Kardashians, în vârstă de 40 de ani, și rapperul de 43 de ani au început să se întâlnească în 2012. S-au căsătorit în mai 2014. Au împreună patru copii: fiicele North (7½ ani) și Chicago (3 ani) și fiii Saint (5 ani) și Psalm (aproape 2 ani).

Averea lor este estimată la 2,1 miliarde de dolari. Protejată însă prin contracte prenupțiale. Potrivit estimărilor Forbes, Kim și Kanye West vor avea de împărțit doar active comune în valoare de 70 de milioane de dolari.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri