Kristi Yamaguchi
Divertisment

Kristi Yamaguchi. Profimedia

Kristi Yamaguchi arată aproape la fel de tânără ca în anii '90. Fosta patinatoare a impresionat pe covorul roșu la gala ESPY

Kristi Yamaguchi arătă la fel de tânără ca în anii '90. Fosta patinatoare a impresionat miercuri cu apariția sa pe covorul roșu la gala premiilor ESPY. Desfășurată la Teatrul Dolby, renumit pentru găzduirea premiilor Oscar, ceremonia a adunat un număr mare de celebrități.

Kristi, acum în vârstă de 51 de ani și mama a doi copii, a cucerit privirile într-o rochie neagră, cu decolteu adânc, care i-a pus în evidență silueta perfectă. Deși zilele ei ca atletă sunt acum în urmă, Yamaguchi este în continuare în formă maximă, iar anii ce au trecut nu și-au lăsat deloc amprenta pe ea.

Kristi Yamaguchi a cunoscut faima în patinaj la începutul anilor '90

Kristi Yamaguchi a cunoscut faima în patinaj la începutul anilor 90. A câștigat două Campionate Mondiale și un Campionat al SUA, iar în 1992 a devenit prima femeie asiatico-americană medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de Iarnă.

A venit însoțită la evenimentul din Los Angeles la brațul soțului ei, Bret Hedican, un fost jucător profesionist de hochei, cu care este căsătorită din 2000.

Bret și Kristi s-au întâlnit la Jocurile Olimpice de Iarnă din 1992, unde ea a câștigat medalia de aur, iar el a concurat, de asemenea.

Premiile pentru excelență în performanță sportivă (ESPY) sunt decernate anual începând din 1993.

Vezi și:

Maria Sharapova, înapoi în sala de sport, la câteva săptămâni după ce a născut. Rusoaica a fost pozată de paparazzi în colanți scurți

Etichete: kristi yamaguchi

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri