Kylie Jenner
Divertisment

Kylie Jenner este însărcinată cu al doilea copil / Getty Images

Kylie Jenner, însărcinată cu al doilea copil. Sora cea mică a lui Kim Kardashian a făcut publică prima imagine cu burtica de gravidă

Kylie Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, a confirmat că este însărcinată cu al doilea copil și a făcut publică o imagine cu burtica proeminentă. Ea și Travis Scott mai au o fiică, pe nume Stormi Webster, în vârstă de trei ani.

La doar câteva săptămâni de la apariția primelor zvonuri privind sarcina, Kylie Jenner, în vârstă de doar 24 de ani, a dezvăluit că este însărcinată cu al doilea copil.

Într-un videoclip făcut public pe rețelele sociale, Kylie Jenner apare ținând în mâini un test de sarcină pozitiv, iar apoi partenerul ei, Scott, o mângâie pe abdomen. Iar imaginile inedite nu se opresc aici, întrucât apoi apar alte cadre cu cei doi părinți și fiica lor în timp ce merg la un control.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kylie Jenner, apariție electrizantă într-un body cu imprimeu galactic. Doar geanta purtată valorează peste 9.000 de dolari

Imaginile inedite au fost văzute de mai bine de 45 de milioane de ori și i-au adus acesteia numeroase comentarii.

”Nu pot să duc asta.”, i-a scris Kendall Jenner, în timp ce Kim Kardashian a reacționat: ”Plâng.”

Totodată, Kourney Kardashian a reacționat și ea: ”Plâng. Este atât de frumos. Sora mea e binecuvântată cu un îngeraș.”

”Felicitări, Kylie. Sunt fericită pentru tine. Tu și Travis sunteți părinți excepționali, iar Stormi este, cu siguranță, încântată.”, i-a scris un fan. 

Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară din istorie

În urmă cu doi ani, Kylie Jenner a fost declarată cea mai tânără miliardară din istorie. Model, antreprenor şi personalitate TV americană, sora vitregă a starletei Kim Kardashian, a făcut avere din compania de cosmetice Kylie Cosmetics, pe care a înfiinţat-o în urmă cu trei ani şi care a generat, doar în ultimul an, venituri din vânzări de peste 360 de milioane de dolari, conform revistei Forbes.

Citeşte şi: Cine este mama celei mai bogate bloggerițe din lume. Marina are 59 de ani, a trecut printr-un divorț dureros și este extrem de frumoasă

”Nu mă aşteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar aprecierea şi recunoaşterea fac bine. Este o plăcută bătaie pe umăr”, a declarat Kylie Jenner pentru Forbes.

La doar 21 de ani, Jenner a depăşit pragul de 1 miliard de dolari mai devreme decât Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani, potrivit BBC, citat de News.ro.

Citeşte şi: Fiica Madonnei, pe urmele mamei sale. Imaginile care demontreaza că Lourdes este la fel de îndrăzneață și atrăgătoare

Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian-Jenner şi a devenit cunoscută publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé. Tânăra se află într-o relaţie cu rapperul american Travis Scott (30 de ani), cu care are o fetiţă de aproape trei ani de zile. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri