kyloie
Divertisment

Kylie Jenner, ședință foto la apus. Vedeta și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie îndrăzneț

Kylie Jenner trezește constant imaginația fanilor prin cele mai senzuale și originale apariții. Deși este mezina familiei Kardashian, Kylie le ajunge cu ușurință din urmă pe celelate surori la capitolul frumusețe, iar cea mai recentă apariție a sa doveste acest lucru.

Miliardara, în vârstă de 23 de ani, a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care pozează într-un costum de baie minuscul, care îi pune în evidența formele de invidiat.

Citeşte şi: Și-a făcut operație de micșorare a bustului, iar acum radiază. Cum arată Bianca Gascoigne într-un costum super mulat

Aflată într-o locație superbă, de unde se vede un apus spectaculos, Kylie Jenner a pozat în fața unei piscine infinite, într-un costum de baie portocaliu, format din două piese, pe care l-a accesorizat cu un lanț de corp auriu.

Alături de fotografii, a postat și un filmulet în care se îndreaptă sexy către cameră, în timp ce își mișcă părul lung și își arată din nou formele voluptoase.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bineînțeles fanii au avut păreri împărțite, în timp ce unii au complimentat-o pentru formele senzuale, au fost și câteva guri rele care au criticat-o a exagarat cu operațiile estetice, devenind nenaturală.

"Atât de frumoasă!", "Superbă", "Șoldurile nu se potrivesc cu restul corpului", "Arătai mult mai bine naturală."

Citeşte şi: Instagram versus realitate. Cum arată divele de la Hollywood în costum de baie, fără Photoshop

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?