kylie jenner (1)
Divertisment

Kylie Jenner, Foto: Instagram

Kylie Jenner și-a arătat decolteul generos într-o rochie decupată. Cum a răspuns vedeta acuzațiilor că ar fi apelat la bisturiu

Kylie Jenner și-a arătat decolteul generos într-o rochie spectaculoasă pe rețelele de socializare. Vedeta s-a fotografiat alături de sora ei, Kendall Jenner, pentru a-și promova afacerea. 

Antreprenoarea, în vârstă de 24 de ani și sora ei mai mare, în vârstă de 26 de ani, au atras atenția cu ultimele postări pe rețeaua de socializare, acolo unde Kylie are o comunitate de 326 de milioane de urmăritori. Cele două au fost îmbrăcate în două rochii asemănătoare, foarte decupate, de culoarea mov. 

Kylie Jenner și-a arătat decolteul generos într-o rochie decupată/ Instagram
Kylie Jenner și-a arătat decolteul generos într-o rochie decupată/ Instagram

Rochia purtată de Kylie i-a pus în evidență bustul generos și abdomenul plat, fanii fiind uimiți să o vadă pe vedetă că s-a recuperat atât de bine după a doua sarcină. 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Kylie Jenner a dezvăluit ce antrenamente face pentru a se recupera după sarcină: „Mă simt atât de bine”

Kylie Jenner și-a arătat decolteul generos într-o rochie decupată/ Instagram
Kylie Jenner și-a arătat decolteul generos într-o rochie decupată/ Instagram

„Sunt foarte încântată că o să vă arată noile produse”, a scris Kylie Jenner la descrierea fotografiilor postate pe contul de Instagram. 

Kylie Jenner a negat faptul că și-a făcut o operație de mărire a sânilor

Kylie Jenner a avut parte de o transformare incredibilă din copilărie și până acum. Deși aceasta a negat în repetate rânduri că ar avea vreo operație estetică, fanii au tot acuzat-o că și-a modificat corpul. 

După ce Kylie a început să posteze cât mai multe fotografii în ținute cu un decolteu proeminent, fanii s-au întrebat dacă aceasta și-a făcut o operație de mărire a sânilor. Vedeta a negat acest lucru într-un interviu, motivând că bustul ei s-a mărit după ce aceasta a crescut în greutate. 

Citește și: Kylie Jenner a născut al doilea ei copil. Vedeta a dat vestea pe Instagram, „2/2/22”, și a primit peste 15 milioane de like-uri

„Toată lumea crede că mi-am făcut o mărire a sânilor recent, dar nu am făcut asta. Înainte eram foarte slabă, avem 54 de kilograme. Acum am 61 de kilograme și îmi place mult”, a declarat Kylie Jenner în urmă cu ceva timp. 

Mai mult, vedeta i-a răspuns unui fan atunci când acesta a întrebat-o dacă a suferit vreo intervenție chirurgicală la sâni, declarând că: „Este acea perioadă a lunii”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?